2777
2789
عنوان

اگه سگتون گل 2میلیونی تونو بشکنه و خرابش کنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 74 پست
قبلش در باره نگه داری پت و بچه تحقیق میکردم تا به فکر کنم زدن و پرت کردنشون تو کوچه نباشم

گفتم اگه بچم میبود میزدمش

الان کع نزدمش

واقعا دلم ازش امروز سیاه شد

خستم کرد بس که خراب کاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم خداروشکر من ندارم اما امیدوارم شما با این همه بی تربیتی نفهمی تون داشته باشین

نه عزیزم من هیچ بی احترامی نکردم بهتون و مودب جواب دادم ولی شما نه

دو خطی که نوشتین تو تاپیکتون سرشار از نفرت و عصبانیت از بچه و پت خونگیتون بود

بهتون پیشنهاد میکنم سگتتونو برای برگشت آرامشتتون به یه آدم مسئولیت پذیر بسپارین و قبل از بچه دار شدن هم خوب فکراتونو بکنید

امیدوارم موفق باشین💕

شکرت خداجون💕

گربه ما تلویزیون و شکست 🥹😂هیچی دیگه ماچ ماچیش کردیم حیوون چیزی نمیفهمه که انگار بچه یک سالمون انج ...

چطوری😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

گفتم اگه بچم میبود میزدمش الان کع نزدمش واقعا دلم ازش امروز سیاه شدخستم کرد بس که خراب کاره

عزیزم پت همینه اون عقلش اندازه بچه دوسالست درد سرم داره البته تربیت پذیرد شما باید بهش یاد میدادی نره سمتش

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

خیلی از پت دارا اونا رو به خاطر همین مسائل یا مخارج بالاشون ول شون میکنن یا میدنش دست یکی دیگه ، این ظلمه به این حیوونا

کاش نخرید تا این مافیای ظالمانه توله کشی و خرید و فروش و این دست به دست شدنام تموم بشن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ای جان همشون عشق اند عشق ، عاشق حیوان ها هستم فرقی نداره چی باشه ، خوش به حالت که تونستی بیاری خونه ...

زندگیت پربرکت باشه عزیزدلم

چقدر کیف میکنم آدمای اینجوری رو میبینم 😍😍😍

خدا بهت توان و سلامت و ثروت بیشتری بده .. آمین

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم مگه گرگه سگ خونگی هست این حرفا رو از کجا میارید

میگن یه شاهی بوده با یه شیخی کل کل داشت به زبون خودمون میارتش تو دربار میگه بشین بعد یه کف میزنه چند تا گربه رو دو پا وایساده لباس پوشیده سینی به دست میان از شیخ پذیرایی می کنن شیخ برگاش میریزه

شاه یه نیش خند میزنه میگه ببین من اینا رو چطوری تربیت کردم پشمات ریخت؟شیخ میگه بله درسته من میرم فردا میام

فردا شیخ با یه کیسه میاد میشینه تو محضر شاه دوباره گربه ها میان برای پذیرایی

شیخ در کیسه رو شل میکنه چند تا موش می پرن بیرون

گربه ها تا موش می بینن چهار دست و پا می افتند دنبال موشا این دفعه شاه برگاش میریزه شیخ میگه بله اینطوری است

تربیت نااهل رو چون گردکان بر گنبد است

نه عزیزم من هیچ بی احترامی نکردم بهتون و مودب جواب دادم ولی شما نهدو خطی که نوشتین تو تاپیکتون سرشار ...

از اون جایی که توهین کردین گفتم تربیت ندارم

ولی شما هم اصلا ندارین یادتون باشه

چطوری😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫

داشتن با دخترم بازی میکردن خودش و انداخت روی میز تعادلش و از دست داد چنگ زد به تلویزیون🥲😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

واقعا چطوری کنار اومدین اخه گل ها هم زنده هستن جون دارن برای گل هامم واقعا زحمت کشیدم

دیروز عصر این اتفاق افتاد

خیلی غمگینم خیلی

پنج تا پتوس ، دو تا گل قاشقی

وای یادش میفتم عصبی میشم

هنوز تراس بهم ریخته س ، مرتب و تمیز نکردم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
زندگیت پربرکت باشه عزیزدلم چقدر کیف میکنم آدمای اینجوری رو میبینم 😍😍😍خدا بهت توان و سلامت و ثروت ...

قربونت برم که مهربونی منم خوشحال شدم از هم صحبت شدن با شما مخصوصا که حامی حیوانات هم هستی ، برات بهترین هارو از خدا میخوام ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشی عزیزم

مگه حالیش میشه پر انرژی فقطدر حال بدو بدو خراب کاری اندازه ده تا بچه کثیف میکنه همه جارو

من خیلی وارد نیستم ولی سگ صاحب آلفا میخواد وگرنه از کنترل خارج میشه

سگ و گربه عقلشون اندازه بچه دو ساله است درسته ولی یه سری خط قرمز هم بهشون میشه یاد داد