2777
2789
عنوان

پسر واقعا به درد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 33 پست

داداشم از من دلسوزه تره والا

اینکه برادرات خوب تربیت نشدن دلیل بر بد بودن پسرا نیس عزیزم

پدر من از بین ۷ تا بچه ای ک مادربزرگم داره همیشه دلسوز ترین بوده

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ننه من خودشو قربونی پسراش میکنه،بعد موقع مریضیش خاله هام و مامانم فقط هستن،الان مامانم اون روز رفت کارهای خونشو انجام داد،چند روزه کمر درد داره،بعد که کسی بهش زنگ میزنه میگه هیچکس نمیاد یه لیوان برام جا به جا کنه...

خدا باباتون رو شفا بده انشالله

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

عزیزم حرف شما در صورتی درسته که خونواده همسرتونم همین نظرو داشته باشنچون گاهی زاویه دید ادمها متفاوت ...

دقیقا مادر شوهرم خیلی راضی هست

تو حرفاش اتفاقی شنیدم میگفت فقط محمده به درد من میخوره وگرنه کسی تو فکرم نیست

داداشم از من دلسوزه تره والااینکه برادرات خوب تربیت نشدن دلیل بر بد بودن پسرا نیس عزیزمپدر من از بین ...

خیلی عجیب شده قبلا همه از دختر مینالیدن الان پسر

در صورتی که داداشم و شوهرم خیلی خوبن برای خانواده

من پسر دارم خیلی گارد میگیرن وای دختر بیار دختر بیار

اول اینکه مگه دست منه دوم اینکه بسیار راضی ام که پسر دارم

حرفای عجیبی میشنوم فقط باید بشینی جلوم برات تعریف کنم

به ذات آدمه به جنسیت نیست

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

پدرشوهر من مریض بود شوهرم و برادرشوهرم نوبتی بیمارستان میموندن خواهرشوهرم یه شب هم نموند البته بچه کوچیک داشت حالا مادر من بیمارستان بود داداشذم مباقات هم نیومدن کلا بی عرضه و بدرد نخورن مثل دااداش تو به نظرم به تربیت هم بستگی داره

داداش من خیلی بیشتر از من هوای خانوادمو داره البته من یه شهر دیگه ام ولی خب اون همیشه برای کمک آماده است.

شوهرمم خیلی به فکر خانوادشه زیاد زنگ نمیزنه زیاد سر نمیزنه ولی خدا نکنه مشکلی پیش بیاد به هر دری میزنه تا مشکلشون رو حل کنه خیلی خوشم میاد از این اخلاقش

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖