2777
2789
عنوان

پسر واقعا به درد نمیخوره

467 بازدید | 33 پست

الان که بابام مریضه و بیمارستانم فهمیدم هرکی میگفت چرا پسر دار نشدی از حسادت میگفت خدایا شکرت بخاطر فرشته هام .پسر عاطفه محبت نداره دلسوز نیست ....فقط من اینجام اونا گردش با زن بچه و خرج های میلیونی

زنگ میزنی میگن نداریم سر هم نمیزنن حتی ....خدایاشکرت پرستار نشدم شکررررر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چرا جمع میبندی مامان بزرگ بابا بزرگ من میرفتن بیمارستان بابام میرفت پدر شوهرم میرفت برادرشوهرام میرفتن داییم همینطور داداشای تو اینطورن دلیل نمیشه همه باشن همه چیز به تربیت بچه برمیگرده که پدرمادر چه طور با رش بیارن

منم پدربزرگم سرطان گرفت

فقط خاله هام بودن که چندین ماه شبو روز پرستارش بودن

دایی هام یه ثانیه دُم زن هاشونو ول نمیکردن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
وا چرا جمع میبندی مامان بزرگ بابا بزرگ من میرفتن بیمارستان بابام میرفت پدر شوهرم میرفت برادرشوهرام م ...

همه چیز به ذات طرفه

تربیت ویترینه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
شوهر منم پسره خانواده اشه اما اصلا اینی که میگی نیست بسیار دلسوز و کار راه انداز خانواده شه

عزیزم حرف شما در صورتی درسته که خونواده همسرتونم همین نظرو داشته باشن

چون گاهی زاویه دید ادمها متفاوته