2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرمو خونم راه ندادم مامانش یک ساله قهر کرده باهامون

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 49 پست
قبولداری تمام این اتفاقا مقصرش اول شوهره؟؟

اره

چون فکر میکنه مادرش استغفرالله خداست با اینکه هزار بار بهش گفتم برا برادرات چیکارا کرده ولی تو رو ادم حساب نکرده دوباره به خاطر مادرش تو دهن من میزد خیلی از خودم گذشتم و مهم بود بچه ها و زندگیم

عمرم با دعوا گذشت الانم که حالیش شده من دلسرد شدم اصلا هیچی برام مهم نیس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی استوریت چی نوشته بودی؟ ایا تاثیر داشت؟

اره 😂😐

از پیج یه روانشناس کپیش کردم نوشته بود خانومی تازه زایمان کرده به استراحت نیاز داره سر زده خونه اش نرید خواهر شوهر کوچیکم دید چون زیاد میومدن خونم قهر کرد اومده بودن دیدنی پسرم از مشهد اومده بودیم خونم نه سلام داد حتی میوه چایی هم نخورد

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
بله همینطوره اون مدیریت نکرد و همه کاسه کوزه ها سر من شکست

بله عزیزم ، همسرت از همه مقصر تره

اون باید مدیریت میکرد خانوادش رو ،و آرامش زن و بچش رو تامین میکرد

اگه همسرم هزار حرف هم میزد،کسی اصلا ناراحت نمیشد

امام از این مردهای بی سیاست ،از زن بی سیاست بدترن

کار خوبی کردید که حریم شخصیتون رو مشخص کردید ولی تو زمینشون بازی نکنید یعنی به کم محلی و قهرشون اهمی ...

شاید ناراحت بشم اما نمیذارم بفهمه. چون همسرم گلایه کرد منم ب روش اوردم همیشه کوتاه اومدم نسبت بهشون اینبار دیگه نمیخوام بهش حتی زنگ بزنم مثل خودش

اره چون فکر میکنه مادرش استغفرالله خداست با اینکه هزار بار بهش گفتم برا برادرات چیکارا کرده ولی تو ر ...

میفهمتت عزیزم

بله عزیزم ، همسرت از همه مقصر ترهاون باید مدیریت میکرد خانوادش رو ،و آرامش زن و بچش رو تامین میکرداگ ...

الان هثه از چشم من میبینن میگن زنش دوست نداره بریم خونه. اونا واقعا شورشو در اوردن هم خودشون هم بچه هاشون.

من با همه مهربون بودم همیشه کوتاه میومدم.

ولی اونا توقعشون بالا بود انتظار داشتن هر هفته من همه رو جمع کنم خونم. یبار دعوتم نکردن منم برم با بچم.

شوهرمم رو در وایسی داشت ادم بالاخره از یه حا به بعد قید ناراحتی میزنه ارامشش براش الویت میشه الان دوتا خواهراش کلا خونمون نمیان دوتای دیگه ام دو ماهیی یبار میان

صد در صد همسرت درست مدیریت نکرده

من به همسرم از اول گفتم از مهمون خوشم نمیاد . بدون دعوت هم جایی نمیام و کسی حق نداره هم خونم بیاد

همیشه خیلی محترمانه زنگ میزنن دعوت میکنن و اگر صد سال هم خودم دعوت نکنم نمیان

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

صد در صد همسرت درست مدیریت نکرده من به همسرم از اول گفتم از مهمون خوشم نمیاد . بدون دعوت هم جایی نمی ...

دقیقا من تو عقد همین حرفو زدم بهش نه همسرم مدیریت کرد و نه حتی خانواده اش احترام نذاشتن به خواسته من

صد در صد همسرت درست مدیریت نکرده من به همسرم از اول گفتم از مهمون خوشم نمیاد . بدون دعوت هم جایی نمی ...

دو ساله گذشته از این جریانا دیگه نمیان زیاد اما گاهی بازم بدون زنگ زدن پا میشن میان یا اگه من یبار برم خونه شون پا میشن دوبار مثل سابق میان و شورشو در میارن حتی یبارم زنگ بزنم بگم بیایید هم همینطور دیگه میخوان هر هفته بیان خونم. نسبت بهشون کینه شدیدی دارم ته دلم همیشه نفرته

الان هثه از چشم من میبینن میگن زنش دوست نداره بریم خونه. اونا واقعا شورشو در اوردن هم خودشون هم بچه ...

فدای سرت ، من قول میدم اگه دوباره صمیمی بشی

بازم همون آش و همون کاسه میشه

این مدل آدم های بی درک و غیر منطقی

اگه هر روز ،دستت رو تا آرنج عسل کنی و دهنش بزاری

و یک روزش ،کمتر عسل بزاری ،دیگه ناراحت میشن

دو ساله گذشته از این جریانا دیگه نمیان زیاد اما گاهی بازم بدون زنگ زدن پا میشن میان یا اگه من یبار ب ...

نرو

زنگ نزن هم بیان

همون خونه ی مادرشوهرت همو ببینید دورادور بسه

من تا الان خواهرهمسرمو خونم دعوت نکردم . خودمم خونش نرفتم . همون دورادور همو ببینیم بسه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

فدای سرت ، من قول میدم اگه دوباره صمیمی بشیبازم همون آش و همون کاسه میشهاین مدل آدم های بی درک و غیر ...

اره همینطورین اتفاقا همین دو روز پیش بچه هاشون زنگ زدن بیاییم قبول کردم یه بلایی سر خواهرم بردن مثل مادراشون تو تاپیک قبلمم گفتم خوبی بهشون نیومده

نرو زنگ نزن هم بیانهمون خونه ی مادرشوهرت همو ببینید دورادور بسه من تا الان خواهرهمسرمو خونم دعوت نکر ...

اینا پرون بزور میان بعضیوقتا زنگ نمیزنن میان