2777
2789
عنوان

شمابودین رفتارتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 26 پست
عزیزم با گفتن که نمیشه. فکر میکنه داری منت میذاری. پیش همسرت کارهای خونه رو انجام بده و از یه طرف نش ...

میدونی با داداشاش شریگن اونا بهترین طلاها گوشیا برای زناشون جور میکمم مال منو ببین خاک برسرم گ دوسم نداره

هردو بی سیاست و عصبی هستید ....هردو خوبید فقط قلق هم را بلد نشدید و همین باعث شده گلایه و مشکل پیش بیاد ....

سعی کنید تو زمان و مکان بهتر خواسته هاتون را بیان کنید .یا هم با زبون دیگه مثلا بگو اخ جون همسرم داره با یه کلی هدیه های مختلف و انواع طلا و گل و زیور الات میاد سراغم که خستگی و نبودن این مدتشو جبران کنه ماچ به کلش 😝 مستقیم نگو گاهی سود تو نگفتنه ...

اوایل ازدواج و دوران عقد و نامزدی هم همینه اکثرا مردها میترسن خرج زن بدن بخصوص پسرهای خسیس و کم پول ....

هرکس ی روش برای رام شدن داره روش شوهرتو پیدا کن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند ماهههه دارم بهش میگم با مهربونی

بزاربیاد شهرخودتون اونوقت با سیاست رابطه ازش بگیر ...زمان مناسی خیلی خوبه ..فعلا بیخیالش شو هی تکرار نکن ..مناسبت سد بگو بریم بگیر..گاهی تکرارم جواب عکس میده

6ماه؟زیادنیست؟نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی مطمئنی کسیو نداره؟ادمی ک بهونه میگیره و اینحرفارو میزنه کل ...

خارج کشوره دلم طلا خارج میخاد خیلی رنگش فرقه نه نداره چشاش هیز میره میدونم ولی خو خیانت ن

6ماه؟زیادنیست؟نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی مطمئنی کسیو نداره؟ادمی ک بهونه میگیره و اینحرفارو میزنه کل ...

میگین نمیخوام ته دلش رو خالی کنم ولی میکنید.

توی این شش ماه مگه این خانم ببخشید با کسی بوده که همسرش باشه؟! مرد هم انسانه مثل زن که میتونه خودش رو کنترل کنه.

بخش دوم صحبتتون خوب بود.

خارج کشوره دلم طلا خارج میخاد خیلی رنگش فرقه نه نداره چشاش هیز میره میدونم ولی خو خیانت ن

خب خداروشکر عزیزم

ولی خب از در صلح واردشو ازبس گفتی طلا حساس شده اصلا پشت گوشی اسم طلا نیار فقط حضوری حرفاتو بگو اونم نگو طلا اینجور مردا سریع حساس میشن ب یک حرف همونو کش میدن برا بحثای بعدی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میگین نمیخوام ته دلش رو خالی کنم ولی میکنید.توی این شش ماه مگه این خانم ببخشید با کسی بوده که همسرش ...

قربونت دقیقا جدا از نیاز جنسی ادم چقد دلش،میخاد توخونش ی مرد داشته باشه احساس امنیت داشته باشه خیلی سحنه

میگین نمیخوام ته دلش رو خالی کنم ولی میکنید.توی این شش ماه مگه این خانم ببخشید با کسی بوده که همسرش ...

عزیزمن دیدم ک میگم بعدم 6ماه کم نیست

ایشون دوتا بچه رو دست تنها داره بزرگ میکنه اما شوهرشون فقط دارن کارمیکنن و کسی کنارشون نیست هزارتا کار میشه کرد

درهرحال من نظرمو ب استارتردادم

میدونی با داداشاش شریگن اونا بهترین طلاها گوشیا برای زناشون جور میکمم مال منو ببین خاک برسرم گ دوسم ...

ببخشید اگه برادرشوهر شما همسر شما بود، میگفتید همسر واقعیتون چقدر خوبه! تا وقتی با کسی زندگی نکردی نمیتونی بشناسیش.

مبدونم ک نگاهش هرز میره ولی چ میشه کرد اونم زنای لختی

میفهمم قشنگم مخصوصا گفتی خارج

من بخدای احد و واحد قصدم ناراحتیت نبود چون کمک خواستی حرفمو گفتم و حقم ب تو میدم ولی باید سیاست زنونه بخرج بدی و شوهرتو دستت بگیری

مردا بگی سختمه و کارکردم و فلان میخام سریع رم میکنن بلانسبت و میگن ما ببشتر کارمیکنیم و بدبختیم