2777
2789

بعصی بچه ها سینه رو نمیگیره مادرشیر ندارع

انقدر نظر ندید سینتو بده بده

مثل بچه من زردیش بره بالا چی

خانواده شوهدم خدا لعنتشون کنه از بس بچه قبلیم شیرخشکی بود زر زر کردن

منم این بچمو شیرخشک ندادم زردیش رفت بالا الان خوابوندنش

الان شبی ۸ تومن حداقل ۴شب میخوابونن میشه ۳۲تومن

کل شیدخشکی ک نهایتا بچه میخورد میشد ۲۰ تومن

به حرف هیچ احمقی بعد زایمان گوش ندید

خاله خان باجی ها منم روانی کرده بودن .آخرش هرکس میره خونش بدبختی واسه مادر میمونه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به حرف هیچ احمقی بعد زایمان گوش ندید خاله خان باجی ها منم روانی کرده بودن .آخرش هرکس میره خونش بدبخت ...

دقیقا هربچه ای شرایط خاص خودشو داره

الان بچم زردیش انقدر بالا بود ک جیشش شبیه خون بود

از ۸ شده ۱۵ وزنش کم شده ب حرف خر های اطرافم گوش دادم

برای بچه شما رایگان میشه ، تا ۷ ساله بچه ها هزینه ویزیت و بیمارستان ندارن

شما هم شیر خودت و هم شیر خشک بده به حرف بقیه گوش نده

عرق کاسنی بخر خودت روزی دو لیوان بخور ، لیموشیرین الان فصلش هست بخور روز ۵ تا

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

حالا خوبه قبلش تجربه داشتی ندونستی به حرف بقیه تو بچه بزرگ کردن نباید زیاد اهمیت بدی مخصوصا سر شیر و پوشک

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ایشالا که خوب میشه نگران نباش

ولی از این به بعد کار خودتو بکن دیگه شما مامانشی چرا به حرف یه سری ادم کاری که فکر کردی درسته رو انجام ندادی حرفو ک همه همیشه میزنن نباید توجه کنی

ب منم از الان میگن بزار مادر شی دنیا بیاد خودت دلت نمیاد شیر خشک بدی خیلی حرف بی معنی ایه برام حرفشون رفتم اماده شیر خشکاشم خریدم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میرفتی عطاری دارو میگرفتی یه دارویی هست نمیدونم الان اسمش چیه میدی بچه تندتند اسهال میشه زردی میاد بیرون از بدنش

من اولی شیرخشک بود دومی شیرخشک ندادم رفت بیمارستان مثل شماخودم رفتم ترخیص کردم همون دارو رو دادم دوسه روزه خوب شد البته بستگیم داره چنددرصدباشه زردیش مال بچه من زیادنبود ولی بستری شد

ایشالا که خوب میشه نگران نباش ولی از این به بعد کار خودتو بکن دیگه شما مامانشی چرا به حرف یه سری اد ...

اصلا ب حرف احمقشون گوش نده پریشب بچم از گشنگی نمیخوابید

برای بچه شما رایگان میشه ، تا ۷ ساله بچه ها هزینه ویزیت و بیمارستان ندارن شما هم شیر خودت و هم شیر خ ...

قانون های ک رئیسی بدبخت گذاشته بود دارن برمیدارن. الان طرح یسنا ی پسرمن لغوش کردن. کلا.