2777
2789
عنوان

طبیعیه نامزدم برا پسرش خرید کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 54 پست

وقتی مالکیت گرایی نباید با مردی که بچه داره وارد رابطه بشی

اون بچه در آینده هزار خرج دیگه هم داره و پدرش موظفه تامین و نگهداریش کنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اره حقشه حتی بیشتر از اینام بخره بالاخره بچشه همه خرج واجب و غیر واجب هر بچه ای با پدرشه همه محبتو بچه از پدر مادرش میگیره

از هیچ محبتی به بچه اش حق ناراحتی نداری اگر فکر میکنی اذیتت میکنه یا حساسی رو این چیزا حتما ادامه نده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حساسیت شما طبیعیه ولی وقتی قبول کردی با همچین مردی ازدواج کنی باید میپذیرفتی ک یه بچه این وسط ما بینتون هست ، نه فقط برای خرید لباس ک تو هر شرایطی ممکنه اولویت اولشون اون باشه .بهتره بیشتر فکر کنید و مشورت بگیرید ک لااقل بدونید دارید کجا میرید

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

حق نداری ناراحت بشی.. چون این اقارو بااین شرایط پذیرفتی.. و اون پدر هم حق داره در حق پسرش این محبت و کارو انجام بده... اگر از الان حسادت کنی زندگیت تمومشدس... یا بکش کنار یا باهاش به خوبی کنار بیا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اگر نمی تونی این شرایط رو بپذیری رو انتخابت تجدید نظر کن وقتی از الان اذیت میشی چند سال دیگه میخواد چی بشه هزار و یک چالش پیش میاد تو این شرایط

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

استارتر نبود دونفره رو از قبل انتخاب کرده

اره دیگه باید بپذیره به هرحال شرایط ازدواج مرد مجرد با مرد مطلقه متفاوته، حالا من نمیدونم اسی چندسالشه اما نظرم این بود که اون مرد یک روزم به اسی اختصاص میداد به هرحال تازه عروسه

میخواد بهت بفهمونه از الان الویت هاش دقیقا بچه و شمایید . اون متعلق به شما تنها نیست ....

اتفاقا خوبه ذاتشو و وظیفشو یکبار علنی بیان میکنه و واکنش شمارو هم میتونه ببینه و تصمیم بگیره ...اگه اذیتی قبل از اینکه دیر بشه تمومش کن و یا این را بپذیر که این مرد فقط۵۰درصدش سهم شماست و اون بچه با شما شریکه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

زمانیکه قبول کردی نامزدتو با اون شرایط نباید ناراحت بشی..مبادا این ناراحتی های بیمورد باعث کینه و اذیت کردن اون بچه بشه اسی،بچهایی که مادر یا پدر دارن ولی از نعمت درکنار هم بودن و محبت یکوالد محرومن خودشون سخشونه...براش مادری کن،بزرگش کن،بهش عشق بده،اونوقته که دیگه از محبتهای پدرش به بچش نارات نمیشی❤️