عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1335 عنوان استوری گذاشتم روبیکا بعد ی نفرهست اصلا نمیشناسم چون اسمشم ننوشته همیشه استوریمو میبینه 96 بازدید | 11 پست ازکجا بفهمم کی هستش؟ یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹 امروز | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_yasmin عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 3666 نمیتونی بفهمی، ولی از آشناها یا فامیلاته... من دختر داییم با یک کاربری اسم الکی بدون عکس ، پروفایلامو و استوریمو نگاه میکنه، از بس حسوده و فضول،، یبار دیدمش یه دستی زدم ، اصلا فکرشم نمیکرد مچشو بگیرم ، خندید اونم از ناچاری ! و زود بحثو عوض کرد
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1335 نمیتونی بفهمی، ولی از آشناها یا فامیلاته... من دختر داییم با یک کاربری اسم الکی بدون عکس ، پروفایلام ... آهان پس نمیشه فهمید،منم به یکی شک داشتم اونم دخترعموم خیلی فضوله اخه باهاشون قطع ارتباطیم همیشه هم دنبال حرف درست کردن بودن..مرسی که شک منو به یقین تبدیل کردی😄 یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
ali_ahwazi_25 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 6 عه اول صبحی اومدی بببینی ک داره استوریتو نگا میکنه😁 حتما خوشکلی ک اومده نگا کنه
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1335 عه اول صبحی اومدی بببینی ک داره استوریتو نگا میکنه😁 حتما خوشکلی ک اومده نگا کنه 🚪👉بفرمائید یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1335 یا خدا چقدم بد اخلاقی😕 والا من خیلیم خوش اخلاق ومهربونم منتها به مردا نباید روی خوش نشون داد باید بزنی تو سرشون لقمشونو بگیری از دستشون یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
ali_ahwazi_25 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 6 @نی_نی_یار_14 اینجا سایت خانوماس یاآقایون فرق نمیکنه تو هم سخت نگیر اینجور میخوای ادامه بدی پیر میشی🌺
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1335 فرق نمیکنه تو هم سخت نگیر اینجور میخوای ادامه بدی پیر میشی🌺 بله ممنون یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
ali_ahwazi_25 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 6 والا من خیلیم خوش اخلاق ومهربونم منتها به مردا نباید روی خوش نشون داد باید بزنی تو سرشون لقمشونو بگی ... اخه چرا مگه چکار کردیم ما هم برا شماها زحمت میکشیم و شب روز کار میکنیم. بعدشم همه باهم یکی نیستن💔
ali_ahwazi_25 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 6 بله ممنون خواهش. ان شاالله ک همیشه اینجور مهربون و خوش برخورد بمونی بگو ان شاالله