2777
2789
عنوان

خونواده همسرم و رفتارای زشتشون

392 بازدید | 24 پست

بچه ها تو پست قبلیم دربارش گفتم توروخدا راهنماییم کنین چجوری رفتار کنم

اصن یجورین جلو روم خوبن بازم حرفای درگوشی دارن مثلا هروقت استوری میزارم اگه همسرم باشه تو عکسم لایک میکنن ریپلای میزنن ولی عکسای خودمو ن ، واضح میبینم از من خوششون نمیاد از طرفیم اهل قطع رابطه نیستم اخه چیز مهمی نیس یا بحث لفظی ک نداشتم باهاشون ی راهنمایی کنین چجوری رفتار کنم ک فک نکنن خیلی مهمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی چیز مهمی نیست چرا خودتو اذیت میکنی ؟

خیلی ناراحتی هایدشون کن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

باهاشون قاطی نشو و در حد سلام و علیک باشچه اصراریه فراتر بری

فراتر نمیرم اصن... شاید هر 2 ماه یبار ببینمشون ولی کلا رفتارشونو دوس ندارم دیگه نمیدونم چرا اذیتم میکنه

بی اهمیت... اصلا مهم نیست بخدا خیلی از رفتارارو باید فقططط ندید گرفت بخاطر ارامش خودت... ریپلای عکس و... ریز ترین موارد تو زندگی هستن.. مشغول زندگیت باش نه واکنش اطرافیان.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ینی باهاشون اکی باشم و فقط ب روی خودم نیارم؟ عادی باشم؟

اوکی ک نه عادی باش مث یه مهمون غریبه از خودت اطلاعات نده هرچی پرسیدن بپیچون فک کنن از این عروس با سیاست هایی یکم بترسن ازت😃

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

تو اونا رو شناختی پس ب کار خودت ادامه بده ولی توقع و انتظار محبت و دوست داشتن از طرفشون نداشته باش و ...

اونارو شناختم واقعا میدونم چجورین.... اوایل خیلیی خوب بودنا حس میکنم حسود شدن جدیدا .... من اصن کاری ندارم بهشون حرف بزنن میزنم نزنن نمیزنم.... همسرمم ادمی نیس ک طرف اونا باشه من نرم اونم نمیره

فراتر نمیرم اصن... شاید هر 2 ماه یبار ببینمشون ولی کلا رفتارشونو دوس ندارم دیگه نمیدونم چرا اذیتم می ...

بعضیا عروس رو توی خودشون راه نمیدن

حساس نشو

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..