2777
2789
عنوان

خونواده همسرم و رفتارای زشتشون

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 24 پست
بی اهمیت... اصلا مهم نیست بخدا خیلی از رفتارارو باید فقططط ندید گرفت بخاطر ارامش خودت... ریپلای عکس ...

دقیقااااااااا خیلی بی اهمیته ولی ازینکه خیلی واضح نشون میدن از من خوششون نمیاد اذیتم میکنه اخه من هیچوقت کار بدی نکردم در حقشون یا بی احترامی نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااااااا خیلی بی اهمیته ولی ازینکه خیلی واضح نشون میدن از من خوششون نمیاد اذیتم میکنه اخه من هی ...

حق داری درسته... اما یه مثل قشنگ هست که میگه( میتونی بگی دوستت دارم.. اما نمیتونی بگی دوستم داشته باشید) پس هیچوقت از هیچکس انتظار دوس داشتن و خواستن نکن... هر کسی باهات خوب خوب باش بد بود هم بی تفاوت باش.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اونارو شناختم واقعا میدونم چجورین.... اوایل خیلیی خوب بودنا حس میکنم حسود شدن جدیدا .... من اصن کاری ...

خوبه دیگه،،باورت نمیشه ما بعد از فوت مادرم از نظر روحی بسیار داݝون بودیم گفتیم ی مسافرت کوچیک بریم شاید بهتر بشیم خودمو بچه ها تا استوری منو دیدن انفالوم کردن😳😳اینقد حسود؟ اینقد اشغال؟ باورم نمیشه هنوز،،تو واتسابم کلی استوری کنایه دار میزاشتن ک ی بار زن عموشون منو دید گفت اینا با کین اینقد استوری اینطوری میزارن من ک اصلا باز نمیکردم بعد ی مدت دیدم کلا منو حذف کردن هاید کردن برام نمیان بالا😄😄ادم چی بگه ب اینجور خونواده ها اخه من دیگه ب طور کامل گذاشتمشون کنار

عزیزم تاپیک های قبلت هم به سر زدم مشخصه تازه عروسی و عروس یه خانواده غریبه.اونا تو گوشی دارن پشت تو صحبت میکنن سعی کن بهشون سوژه نده ببین همیشه یادت باشه هیچ وقت هیچ وقت هیچ اطلاعات در مورد خانواده ت به خانواده شوهر نده .کلی صحبت کن اگه خانواده ت رفتن مسافرت نیازی نیست بهشون بگی اگه خودشون پرسیدن فقط بگو رفتن فلان جا برای استراحت و ... . مثلاً در مورد رانندگی تا ازت نپرسیدن نیازی نیست راهنمایی کنی.تو با خوبی راهنمایی میکنی اما اونا مثلاً دارن تو گوشی مینویسند باز این از خودش تعریف کرد .سعی کن همشون رو بشناسی و مثل خودش باهاش رفتار کنی.اگه از حرف مادر شوهرت ناراحت شدی مثل خودش آروم و انگار منظوری نداری جوابشو بده و تمام و در مقابل اگه رفت به شوهرت گله کرد بگو با منظوری نداشتی و تمام .سعی کن تو جمع باشی ولی شنونده اینجوری خیلی احترامت بیشتر میشه

عزیزم تاپیک های قبلت هم به سر زدم مشخصه تازه عروسی و عروس یه خانواده غریبه.اونا تو گوشی دارن پشت تو ...

اره عزیزم دقیقا با غریبه ازدواج کردم الان دیگه همینجوری سعی میکنم ادامه بدم احترام بزارن منم خوبم تا زنگ نزنن نمیرم و احترام خودمو حفظ میکنم

اره عزیزم دقیقا با غریبه ازدواج کردم الان دیگه همینجوری سعی میکنم ادامه بدم احترام بزارن منم خوبم تا ...

منم هفت ساله عروس خانواده غریبه م.اوایل تو روم بهم بی احترامی میکردن .مثلاً شوهرم یه بار به خواهرش گفت اسکلت ، گفت زنت آرزوشه هیکل منو داشته باشه 😐😐😐ولی الان طوری رفتار کردم که خیلی احتراممو نگه میدارن.قانون کلیش هم اینه سعی کن اول اطلاعات جزیی ندی در مورد خودت و خانواده ت ، تو مهمونی ها سعی کن بی حاشیه باشی ، خانواده شوهرتو دعوت کردی بخاطر شوهرت هم شده سعی کن همه چی بی حاشیه پیش بره ، احترام بزارم ، اصلا از شوهرت گلایه نکن. ببین رو چه چیزایی حساسن رو اون مورد حواست باشه.اونا خانواده شوهرت هستن سعی کن بخاطر شوهرت بپذیریشون و لی اوضاع رو کنترل کن.