matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 عنوان بچه ها شلوار مشکی خونگی مخمل خریدم به پاهام رنگ داد سیاه شده و کدر پاهام پوستمو چیکار کنم بنظرتون 296 بازدید | 25 پست پوستم و چیکارررر کنم حالاااا میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی امروز | 07:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33404 اگه بشوری میره برای منم پیش اومده خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 اگه بشوری میره برای منم پیش اومده یعنی واقعا پوستم اوکی مییشه ؟؟ میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 بری حموم میره شلوارم بشوری درست میشه جدی پوستم همینجوری نمیمونه؟ میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33404 یعنی واقعا پوستم اوکی مییشه ؟؟ آره رنگ لباسه دیگه خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 آره رنگ لباسه دیگه پوستم تیره نمیمونه پس خیالم راحت؟چون رفتم ولی هنوز نرفته میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33404 پوستم تیره نمیمونه پس خیالم راحت؟چون رفتم ولی هنوز نرفته برای من که بعد حموم میرفت،با لیف محکم بکش ببین میره خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 برای من که بعد حموم میرفت،با لیف محکم بکش ببین میره یعنی ممکنه همینجوری بمووونه؟؟؟ میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33404 یعنی ممکنه همینجوری بمووونه؟؟؟ نه گلم تو پوستت که نفوذ نکرده خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 نه گلم تو پوستت که نفوذ نکرده اخه دو روز پام بودرفتم حموم اومدمدوباره دقیقا یدونه عین همون پوشیدمصبح پاشدم دیدم باز رنگ داده میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33404 اخه دو روز پام بودرفتم حموم اومدمدوباره دقیقا یدونه عین همون پوشیدمصبح پاشدم دیدم باز رنگ داده خب طبیعیه خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17628 مگه نشسته پوشیدیش؟؟؟؟ حموم بری رنگ پاهات درست میشه شلوازتو هم بشوری دیگه رنگ نمیده همیشه هر لباسی رو قبل پوشیدن حتما بشورید قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 مگه نشسته پوشیدیش؟؟؟؟ حموم بری رنگ پاهات درست میشه شلوازتو هم بشوری دیگه رنگ نمیده همیشه هر لباسی رو ... اره نشسته پوشیدموای توروخدا راست میگییی؟؟یعنی قطعی رنگ پاهام درست میشه؟ میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
matiiineeh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5033 مگه نشسته پوشیدیش؟؟؟؟ حموم بری رنگ پاهات درست میشه شلوازتو هم بشوری دیگه رنگ نمیده همیشه هر لباسی رو ... اخه یبار رفتم هنوز نرفته میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی