2777
2789

نمیگذره کلا همراه با استرس زایمان و استرس هر لحظه ک علائم جدید عجیب داره هی میگی چیزی نشه

فقط به اون لحظه ک از بیمارستان بر میگردیم خونه فکر میکنم که بالاخره تموم میشه این دوران و راحت میشیم🫠

احساس میکنم آزاد میشم تصوراینکه دیگ حالم خوبه خیلی حس خوبیه

اینکه میتونم دیگ حسابی خونه رو تمیز کنم بیرون برم ب کارا برسم و..

تازه یه فسقلم هست نمیزاره دیگ حوصلم سر بره

فقط این چند روزم بگذره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تصورت اشتباهه گلم

کار و دغدغه اصلی بعد زایمانه الان هرچقدررر میتونی لذت ببر

انشالله بسلامتی زایمان کنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

کلا بهترین دوران بچه داری بارداریشه 😂😂😂 شما تازه باید سلام بدی بده دنیای جدید و کار های تمام نشدنی😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی نی نی رو بغل کنی

راستش بعد زایمان تا ماهها شرایط اینی نمیشه که میگی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
تصورت اشتباهه گلمکار و دغدغه اصلی بعد زایمانه الان هرچقدررر میتونی لذت ببرانشالله بسلامتی زایمان کنی

همه اینو بهم میگن ولی برا من قضیه خیلی فرق داره چون 9 ماه تخت خواب نشین شدم نه فقط خونه نشین و همش تو راه بیمارستان و درمان و بستری و عجیب غریب وحشتناک بود بارداریم خونم شده مثل ی محیط بمب زده ک یه لایه جرم همه جا هست غذا مامانم میده ک همش باید فریزری بخوریم و..

قطعا بعدش هرچی باشه این حال تموم میشه از الانم بهتره😆

همه اینو بهم میگن ولی برا من قضیه خیلی فرق داره چون 9 ماه تخت خواب نشین شدم نه فقط خونه نشین و همش ت ...

انشالله نی نی آروم باشه به همه کارات برسی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

کلا بهترین دوران بچه داری بارداریشه 😂😂😂 شما تازه باید سلام بدی بده دنیای جدید و کار های تمام نشد ...

نه من بارداریم واقعا فرق داشت اخه اصلا دورو بر خودم ندیدم کسی مثل من بشه واسه همین حس میکنم از یه اسارتی ازاد میشم 😁

ولی راست میگین بارداریه اکثرا خیلی شیک و پیک و سالم و قشنگ میگذره اونا بهترین دورانشون بارداریشونه

دقیقا درستهاما خب یه عده برعکس فکر میکنن

اره اونایی که بارداری خیلی خوبی گذروندن مثلا من زن عمون 5 ماه گذشت از تکون بچه فهمید بارداره

چون تازه زایمان کرده بود پریودم نمیشد

انقدر براش راحت گذشت ک اصلا نفهمید 😅

نه من بارداریم واقعا فرق داشت اخه اصلا دورو بر خودم ندیدم کسی مثل من بشه واسه همین حس میکنم از یه اس ...

نه من خودمم از اونام ک بارداری هام بشدت بدن ولی بازم بهتره تا وقتی ک بچه میاد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
فعلا بخوابآرزوی یه دل سیر خوابیدن میمونه رو دلت

باورت نمیشه یک ماهه نمیتونم بخوابم از درد فیبروم دو طرف شکم زده قلمبه بیرون به هر طرف بخوابم سریع از درد بیدار میشم حالا نمیدونم بعدش چجور باشه تجربه ندارم ولی میگم هر جی هست احتمالا بهتره حد اقل جسمم سالمه

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی نی نی رو بغل کنیراستش بعد زایمان تا ماهها شرایط اینی نم ...

😁😆به این فکر میکنم که بچه بیاد تحویل مامانم بدم بیام خونه

نه من خودمم از اونام ک بارداری هام بشدت بدن ولی بازم بهتره تا وقتی ک بچه میاد

واییی من که تجربه ندارم از بعدش ولی امیدوارم اینجوری نباشههه😬☹️