2777
2789
عنوان

شما با پارتنر تون هر روز صبح و شب صبح بخیر شب بخیر میگید ⁉️🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست

[QUOTE=403269058]ما از دوران دوستی همیشه صبح بخیر و شب بخیر میگفتیم الانم که ۸ ساله ازدواج کردیم صبح بخیر میگیم 😅

ای جان عزیزم خوشبخت باشید ❤️

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جایی خسته میشه دیگه نمیگهیا مثل پارتنر من قهر میکنه😂

به من میگه من جرئت قهر کردن با تو رو ندارم 😁

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

رمز موفقیتت چیه قهر نمیکنه🙈🙊🙉

نمی دونم والا هنوز ۲۰ روزه آشنا شدیم شاید بعدا قهر کرد 😂

نمی دونم والا هنوز ۲۰ روزه آشنا شدیم شاید بعدا قهر کرد 😂

اره عزیزم

اوایل اینجوریه

جذابیت رابطه نمیزاره از هم دور شید

دیشب پارتنرم گفت بهم توجه نمیکنی سردی و..

نمیدونم این پسرا چرا اینقدر لوس شدن

منم بهش گفتم هرجور راحتی رحیم نجار😂

اره عزیزم اوایل اینجوریهجذابیت رابطه نمیزاره از هم دور شیددیشب پارتنرم گفت بهم توجه نمیکنی سردی و..ن ...

آره اونم همش بهم میگه چرا بهم توجه نمیکنی نمیدونم چه انتظاری از ما دارن 😂

آره اونم همش بهم میگه چرا بهم توجه نمیکنی نمیدونم چه انتظاری از ما دارن 😂

چرا اینجوری میکنن

من دیشب واقعا گیج شدم

صبح زنگ زد جوابشو دادم

بعد ظهر برام کلی شعر و اینا فرستادد

شب رفت تو مود قهر

خیلی ناراحت شدم ازش

دیگه به نظرم این رابطه رو ادامه ندم بهتر باشه

چرا اینجوری میکننمن دیشب واقعا گیج شدمصبح زنگ زد جوابشو دادمبعد ظهر برام کلی شعر و اینا فرستاددشب رف ...

عزیزم اگر میتونی حل و فصلش کن اگه دوسش داری