2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم های متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 127 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر؟!!موضوع کم اوردی؟حالا اینجا بگن درد داره یا نداره واقعا تاثیری تو اصل موضوع داره؟همه بدن ها ...

نه خب خواهر چون شوهر ندارم برام سوال

یعنی شما خودتون تو مجردی این براتون سوال نبوده؟ اگ ن واقعا خوشبحالتون 🥲🥲🥲

نه خب خواهر چون شوهر ندارم برام سوالیعنی شما خودتون تو مجردی این براتون سوال نبوده؟ اگ ن واقعا خوشبح ...

دختر جان مجردی ما هم این سوال بوده ،اما اینم میدونستم مه پرسیدنش تو اصل موضوع تغییری نداره

درضمن فضای مجازی هم نبود

اما الان هوش مصنوعی و نت و کانال های پزشکی فراوان هست

دختر جان مجردی ما هم این سوال بوده ،اما اینم میدونستم مه پرسیدنش تو اصل موضوع تغییری ندارهدرضمن فضای ...

اخه من ک فقط از درد نپرسیدم یه سری نکات دیگ هم بود ک سوال داشتم و اینکه اگاه باشم چ مشکلی داره من چون موقعی ک پریود شدم تا 2 سال اصلا نمیدونستم غسل کردن چجوریه الان این تروما تو ذهنم دلم نمیخواد ب این موضوع نا اگاه باشم

در مورد اینترنت هم خواستم بگم هیچ چیز ب اندازه تجربه یه فرد نمیتونه ب انسان کمک کنه حالا هر چقد جواب چت جی پی تی درست باشه

دقیقا شوهر منم گرونیه میگهمیگه وقتی مغز ادم درگیره اصن نمیشه به هیچی فکر کرد

زندگی خودم همینجوری

من اصلا لذت نبردم

تا عقد کردم باردار شدم. بعدشم استرس ترس ناراحتی عروسی. اصلا از لذت هیچی نفهمیدم

والا تا اولشه لذتشو ببره که بیوفتن تو زندگی انقدر دیر به دیر تو چند دیقه انجام میشه دلت باسه روزای ا ...

همه ی این مشکلات و دیر به دیر و چند دیقه ای رو میشه با صحبت حلش کرد

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)