2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم های متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 127 پست
خداروشکر تواین سایت یکی اعتراف کرد که خوش هم میگذره 🤭😂

حقیقتهههه خواهرررررر😐😂😂😂😂😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اخی عزیزم اول اینک بگم تو این دوره زمونه همچین چیزایی رو اگ ندونی پس یه تیک ماهیی و اینک ن اصلا ترس ...

وایییی ممنون از انرژی خوبتون😁💜چون دوستام بهم میگن تو ببخشید خیلی عقبی هیچی نمیدونی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی جون دراین موارد با دوستان حرف نزن.

نگران نباش به اون وحشتناکی ک فک میکنی نیس اصلا

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مبارک باشه عزیزم

انشالله خوشبخت باشی

ی قانون خاصی نداره

به اختیار خودتونه که حتما فقط پ ر د ه زده بشه یا کامل باشه

ولی معمولا تو چند مرحله و به مرور رابطه کامل صورت میگیره

درد و خونی که هست در شرایط عادی خیلی زیاد نیست

بعدش تا چند روز چیزهای گرم بخور و سردیجات نخور

کاچی درست کن برای خودت و بخور