2777
2789
عنوان

به نظرتون رام میده سرکلاس یا نه

104 بازدید | 12 پست

جلسه قبل که ریاضی داشتیم سه شنبه بود

بچها حالم نبود خیلییی حالم بد بود اگه حرف نمیزدم با یکی مطمئنا یه بلایی سر خودم میوردم...خلاصه به زور ازش اجازه گرفتم ۵دیقه برم پیش مشاور.. گفتم میدونم میخای درس بدی ولی بخدا حالم بده تمرکز ندارم نمیتونم گوش بدم بخدا

سرمشاور شلوغ بود کار خودمم یکم طول کشید شد نیم ساعت

اومدم برم سرکلاس گفت حق نداری پاتو بزاری تو کلاس،بچهادکیفشو دست به دست کنین بدین بهش بره از کلاس بیرون،بعدشم کلی سرم داد زد و هرچی دلش خاست بهم گفت.

ولی خب من خودمو مقصر میدونستم برا همین دهنمو بستم ازکلاس رفتم بیرون

سه شنبه امتحان داریم ،یه نظرتون ممکنه قهر کنه رام نده تو کلاس؟از خدامه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش معلما بچه ها رو درک کنن

کاش

من اونروز انقد حالم بد بود که مطمئن بودم اگه خودمو خالی نکنم،یه بلایی سر خودم میارم

ولی رفت نامه داد به دفتر که من اینو دیگه راش نمیدم سرکلاس و براش غیبت رد کردم،،،کادر دفترو انداخت به جونم آخرم میخاستن اخراجم کنن

معلم مزخرف خودش ی زمان همین سنی نبوده بتونه ی ذره بچه رو درک کنه؟؟ بگو بابا شل کن چ مرگته،،برو دفتر ...

والا نمیدونم...

یه بلایی سرم آورد که همههه ی مدرسه فهمیدن

نامع داد به دفتر که اخراجش کنین کلاسو میپیچونه

کل کادر دفترو باهام دشمن کرد انداخت به جونم،دهنمو سرویس کردن،،،،مشاورم اونجا وایساده بود فقط به من میگفت نرگس داااد نزننننن،،،،با اینکه همه داشتن داد میزدن من فقط یکم صدام بلند بود داد نمیزدممم

مادر نداری حساب اینا رو بزاره کف دستشون؟؟

چرا چرا اتفاقا

میدونی چیشد؟زنگ مامانح زدن که بیا پرونده بچتو بگیر همش پی دوسپسر بازیشه(بخدا اگه من یه بار رفته باشم تو رابطهههه،هیچکس تو زندگیم نیست)

ما حرف میزنیم میگه یه بلایی سر خودم میارم مارو تهدید میکنه(بخداااااا اگه من جمله ی حتی مشابه این گفته باشم به کسییی،من به ننه بابامم این حرفو نمیزنمممم)

خیلی شیطونه بچت بیا جمعش کن،چرا اینجوری میخندههه،خندههاشم عادی نیست

و کلی شرو ور دیگههه

ولی نگفتن که منو جلو تموم بچها و مامان باباهاشون خورد کردن،،،

رفتم خونه به مامانم گفتم،قرار شد شنبه بیاد دهنشونو سرویس کنه،ولی خب فعلا تا دوشنبه تعطیله,,,

سه شنبه مامانم میاد

چرا چرا اتفاقامیدونی چیشد؟زنگ مامانح زدن که بیا پرونده بچتو بگیر همش پی دوسپسر بازیشه(بخدا اگه من یه ...

اگه دختر من بودی دهن اون دبیر و مدیری ک پشتشو گرفته و دخترمو جلو جمع کوچیک کرده اسفالت میکردم