2777
2789

بعد ی ماه رفتم خونه مادرم قبلش به شوهرم گفتم من پنج روز وایمیسم چون یک مدتها نرفتم گفت باشه ولی مادرش تا شنید من چند روز میخام وایسم قیافش یجوری شد و گفت چند روززززز گفتم آره من صحبت کردم با شوهرم خلاصه میگم با خوشی منو برد دم خونه مادرم همون روز هم بهش پیام دادم اما دیشب جوابمو نداد خیلی اعصابم خورده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با زبون چرب ونرم شوهرتو سمت خودت جذب کن تا حرفای مادرش ناثیرنذاره...مثلا بگو خیلی دلم برات تنگ شده..وقتی اومدم پیشت دوست دارم از کنارت تکون نخورم و..

...از این حرفا که خودت بلدی

پارسا پسرمامان😍
با زبون چرب ونرم شوهرتو سمت خودت جذب کن تا حرفای مادرش ناثیرنذاره...مثلا بگو خیلی دلم برات تنگ شده.. ...

آره خب اینارو نمیگم ولی من دو ماهه اومدم خونه مادر شوهرم

دفعه اول که میخاستم برم خونه مادرم گفت صبح برو غروب بیا ایندفعه گفت بمون اصن مادرشم تعجب کرده بود

آره خب اینارو نمیگم ولی من دو ماهه اومدم خونه مادر شوهرم دفعه اول که میخاستم برم خونه مادرم گفت صبح ...

خونه مادرت مگه چقدر فاصله داره؟ من فکر کردم راه دوره..اگر توی شهر دیگه هستن اشکال نداره چندروز بمونی...ولی اگر نزدیکن بنطرمنم ۵روز موندن درست نیست

پارسا پسرمامان😍
خونه مادرت مگه چقدر فاصله داره؟ من فکر کردم راه دوره..اگر توی شهر دیگه هستن اشکال نداره چندروز بمون ...

نزدیک بود بنا به شرایطی یک ماه نرفتم خونه مادرم ولی خب شوهرم خودش قبول کرد