2777
2789
عنوان

بیایید از بخت بلندم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 27 پست

برادرتون رو زیادی تعریف نکردید

منظورم اینه داداشتون رو نکوبیدین تو سر همسرتون که

اینکار کرد اونکار کرد ....

چون الان رفتار همسرتون شبیه ناراحت ها ست .

یه بار دیگه مرور کنید متوجه میشید دلیل رو .

حلش کنید

موفق باشید

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

نمیخوام ناامیدت کنم یا ناراحتیت رو تشدید کنم . اما چرا از اینطور مردها بچه دار میشید. زندگی کردن با ...

گفتم مگه عهد قجره خانواده دختر سیسمونی ببرن فقط لطف کردن و ... میگفت اگ نمیخریدین آبروتونو میبردم ب مادرم میگفتم انقدر میگفتی زن بگیر ببین منو گیر کیا انداختی و ...

میدونی عزیزم خانواده ای ک انقدر برای سیسمونی هزینه میکنن

هربار مادرشوهرم یا برادرشوهرم میاد سوهان چند ملیونی برا تک تکشون میارن و کلی کارهای اینشکلی یعنی خیییلی رو خوشبختی و سرافرازی من حساب کردن کلی تو فامیل پز دادن و ... من چجوری دل اینا میشکستم و با جداییم جلو دوست و دشمن سرافکندشون میکردم ؟

من حتی کتک بخورم دلم نمیاد برادرم بفهمه ! و تصورش از خوشبختی من بهم بخوره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرتون رو زیادی تعریف نکردید منظورم اینه داداشتون رو نکوبیدین تو سر همسرتون کهاینکار کرد اونکار کر ...

ن عزیزم یک ماهه روغن آوردم هر روز پیچونده و نداده

شخصیت برادرم و اختلاف سنیش با همسرم جوریه ک همسرمم برادرم رو تو جایگاه پدر میبینه ولی نمیدونم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت چه ادم باشعور و انسانیه

اره ادم خوبیه...انقدر ک اون میره خونه مامانم خودم نمیرم😅

سرمیزنه..پیش بابام...مامانم...مثلا دیروزممن خونه ناهارشوخورده رفته بیرون..شب اومد کف ماوان گفته بجه هارو بیار..گفتمکجا دیدیش گف از بعداز ظهر پیششونم.بابام اخه همیشه کمک لازمه.میره پیش بابام.

ن عزیزم یک ماهه روغن آوردم هر روز پیچونده و نداده شخصیت برادرم و اختلاف سنیش با همسرم جوریه ک همسرمم ...

ای بابا

گاهی واقعا ادم نمیدونه چی بگه لجباز میشن شبیه یه بچه کوچولو

ان شاالله درست بشه .....

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ولی همه داغونن فقط میفهمی حداقل فقط خودت بدبخت نیستی ادم میره اینستا افسردگی میگیره

ولی من اینستا میرم دلم باز میشه ک باز خداروشکر بعضیا لیاقت و عرضه خوشبختی داشتن پس دختر منم میتونه در آینده مثل اینا بشه .. من با حماقتم آیندمو ب گند کشیدم خداروشکر ک دخترای دیگه خوشبخت باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ادم خوبیه...انقدر ک اون میره خونه مامانم خودم نمیرم😅سرمیزنه..پیش بابام...مامانم...مثلا دیروزممن ...

خدا برات حفظش کنه،،چقد خوب تربیت شده چه شخصیت پخته و خوبی داره،،،شوهر من اخلاقش طوریه حتی ب خانواده خودشم سرنمیزنه ی کلمه درموردشون تو خونه حرف نمیزنه با هیچ کس رفت و امد نداریم جز خانواده من ک اونم گه گداری هست

اره ادم خوبیه...انقدر ک اون میره خونه مامانم خودم نمیرم😅سرمیزنه..پیش بابام...مامانم...مثلا دیروزممن ...

مثل شوهرخواهر بزرگه منه ، قدرشو بدون ان شالله خدا براش بسازه و جیبش همیشه پر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا برات حفظش کنه،،چقد خوب تربیت شده چه شخصیت پخته و خوبی داره،،،شوهر من اخلاقش طوریه حتی ب خانواده ...

خب منم شوهرم تازگی با باباش قهر کرده بخاطر مسایل مالی.پیش میاد عزیزم.

ولی خب همه حقو بشوهرم میدن بجز مامانم..مامانم میگه حق نداره شوهرت زیاده خواهه...ولی بقیه میگن ن حق داره.حتی داداشاش شوهرم بهش حق میدن.الان دوهفته ای میشه نرفته خونه باباش

مثل شوهرخواهر بزرگه منه ، قدرشو بدون ان شالله خدا براش بسازه و جیبش همیشه پر باشه

ممنونم عزیز...همه زندکیا بالا پایین داره.درست میشه..منو شوهرمم گاهی بحث داریم..قهر داریم..ولی دزست میشه زمان بده..بالاخره دوتاادممتفاوت از دوتا خانولده متفاوت هستیم دیکه