2777
2789
عنوان

خانوما با سیاست راهنمایی کنید با شوهر بچه ننه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 26 پست
توام سلام کن بلند و چاپلوسی کن دیگ وقتی شوهرت اینه مجبوریاگرم قصد ادامه زندگی نداری اون بحثش جداست

برچی اینتوری شدم اصلن نمیکشم دیگه حس میکنم از اینجا به بعد نمیتونم با این اخلاقا برم جلو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برچی اینتوری شدم اصلن نمیکشم دیگه حس میکنم از اینجا به بعد نمیتونم با این اخلاقا برم جلو

میفهممت ولی از در سیاست بخای جلو بری زمان بره و صبرمیخاد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
رفتارهای دیگش خوبه ولی همش به خاطر مادرش و مادربزرگش خونمون جنگه خسته شدم بخدا

اگر رفتارای دیگش خوبه سعی کن بااین نقص رفتاریش کنار بیا ینی یه راه حلی واسش پیدا کن... ببین طلاق اخررررین راه... ویژگی های مثبت و خوبشو یه طرف ترازو بزار ویژگی های بدشو یطرف... ببین کدوم سنگین تر... بایه مشاور صحبت کن اگر میاد خودشم ببر... شاید اونم از نظر خودش کار تو زشت بوده... بلاخره ادما نقص هایی دارن هیچکس بی عیب نیست... اما سر بقیه جنگ راه ننداز

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
رفتارهای دیگش خوبه ولی همش به خاطر مادرش و مادربزرگش خونمون جنگه خسته شدم بخدا

حساسیت و ریکشن بد نشون نده درموردشون،تازه عادی و خوب رفتار کن باهاشون بعد ببین بیشتر جذبت میشه یا ن

این حساسیتارو خودت ایجاد کردی،

شوهر بچه ننه درست نمیشه مگه ده بیست سال دیگه که سرش به سنگ بخوره

حتی اگه هزار کیلومتر هم فاصله باشه باز هم همینه

یه روز همکار اقام میگفت اوایل ازدواجمون هر سال عید تمام تعطیلات بدون استثنا رو میرفتیم خونه مادرم زنم گریه میکرده من راحت نیستم و فلان من باور نمیکردم میگفتم مگه اینجا چشه

میگفت حالا ک ۲۰ سال میگذره میفهمم زنم چقدر صبور بوده

الان شب محاله خونه ی مادرم بمونم باید برگردم بیام خونه خودم

مردا مگه سنشون بره بالا تر بفهمن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

1_مادرش شو و مادری کن براش تا بدونه که توام میتونی مادر باشی براش2_ از خانواده دورش کن با رفتارمادرانه، خواهرانه تا بشی همه کس و کارش اگر هم شد مصافتی چه بهتر3_وابسته که شد تحریمش کن (از سهم همسر بودنت و همچنان مادری کن براش) تا کمبودهاش و حس کنه ی دفعه نه با پنبه سر بریدن یواش یواش تا مجبور بشه بگرده همدم و همسرش رو پیدا کنه پیدا که کرد(از تو لباس مادری و خواهری بیا بیرون البته نه برای همیشه) نـــــاز کـــــن تا تاوان بده برا جنگیدن و رسیدن به زندگی مستقل و ازاد و شیرین تا خوب پیدات نکرده و درکت نکرد کوتات نیا نترس زودی پیدات میکنه مرد حس بویایی قویی داره خیلی زود پیدات میکنه فقط در صورت گرسنگی تو محدوده خودت نگهش دار که زیاد گرسنه بشه امکان داره نون کپک زده تو سطل مکانیزه ام کمی گرسنگیشو رفع کنه پس حواست رو جمع کن در واقع باید تو نجاتش بدی از این بچگی و بفهمه که بزرگ شده و سرپرست ی نسله سخت هست ولی می ارزه ببخشید طولانی شد