2777
2789
عنوان

بیایید از بخت بلندم بگم

276 بازدید | 27 پست

من پدرم فوت شده خانوادم برادرم بهترین سیسمونی رو برام آوردن همه چی باکیفیت کالسکه ۱۲ ملیونی و ... سرویس چوب شرکتی و ...

بعد همسرم یه کرایه وانت بار رو حساب کرده و موقع انتخاب و سفارش من یه تومن بیعانه داده اونو میخواد 😂

من از فروشگاه برادرم روغن حیوانی سفارش دادم یک کیلو واریز نمیکنه میگه اول اونو بگیر تا پول روغن هارو بدم !

گفتم حساب فروشگاه جداست و ... یه کولی بازی درآورد آبروم رفت

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخوام ناامیدت کنم یا ناراحتیت رو تشدید کنم . اما چرا از اینطور مردها بچه دار میشید. زندگی کردن با این ادما سخته چه برسه بچه دار شدن و یک عمر تحملشون.ادمای بی مسولیت رو باید تنها گذاشت.سیسمونی وظیفه خانواده خانم نیست فقط لطف میکنن هدیه میدن به دختر و نوه

من شوهرم وضعیت مالی خوبی نداشت .ولی گفت شما چیزی نکیریدمن خودم هرچی نیاز شد میخرم براسیسمونی.

بازممامانم فقط یه کمد چند دست لباس نوزاد پتو پوشک ساک و شیشه دوتا تشک کوچولو اماده کرد.همین فقط.

تا الانم نکفته کمگرفتین زیاد گرفتین...چون بچه اونه چرا باید کس دیکهخرجکنه.

حالا درمقابل جاریم سیسمونی خیییلی سنکینی داشت.

میگفتی ببخشید که مادرم کمبود فرزند داشتند منو به عقدشما دراوردند که براشون زاد و ولد کنم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍