2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه بچه دار شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 84 پست

یه نفرو میشناسن به شوهرش می گفته قرص میخورن ولی نمی خورده.بعدا حامله که شد.گفت حتما قرص اثر نکرده الان بچش 3سالشه.باباش هم کلی دوسش داره

ولی تو این کارو نکن

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم سیاست داشته باش، بذار بیاد واسه بچه به پات بیافته و‌تو‌ناز کنی بگی زوده.... 

فردا به زور حامله شدی نیای تاپیک بزنی حامله ام حالم بده شوهرم به یه ورشم نیستا😊😊😊😊😊

خانمایی که واسه بچه عجله کردن اکثرا پشیمونن، و نازشون اونجور که باید خریدار تداره

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
خخخ آره خداییش مسافرتی نمونده ک نرفته باشیم

والا من هر سه ماه ميرم مسافرت باز يه ليست از جاهاي نرفته داريم همين ايران خودمون كلي جا داره خارج از كشور كه بماند

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

وسیله مورد نظر رو با سورن سوراخ سوراخ کن بذار تو کاورش😎😆😆😆

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
تو اين وضعيت جامعه و اقتصاد داغون و آلودگي و غذاي هورموني و ... بچه آوردن دل ميخواد. هر دو نفر بايد ...

آره خب ولی توانایی مالیشو داریم بهونه دیگه ای نمیمونه

شهرمونم کوچیکه آلودگی نداره

مواد بدون هورمونم توش پیدا میشه

نه اصلا زودم هست

واقعا من عید عروسیم بود بهم گفت یکی.  که یه بچه بیارین. من میترسم که دیر بشه اما وضعیت مالی بده خودم میگم بزارم 25به بالا. دکتر برم برای اینکه مشکلی پیش نیاد؟ 

قرص مصرف کن مثلا بخر جلوش از بسته درار بنداز کنارت یا زیر زبونت نگه دار بعد بنداز تو لیوان ابت نمیفه ...

شاید باورت نشه ولی شوهرم در کنار همه چی جلوگیری طبیعی هم داره 😐😂