2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه بچه دار شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 84 پست

منم 23سالمه شوهرم 30 تازه عروسی کردیم به نظرم باید هر دو طرف راضی باشن مسئولیت سختی هست بزار به مرور خودش راضی میشه اروم اروم جلو برو. منم دوست دارم اما الان موقعیت مالی ما خیلی بده 

من خونه دارم شوهرم کارمنده

ازمایش های قبل بارداری دادی؟؟ 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن من بعد از ۷ سال شوهرمو قانع کردم . لذت ببر از دنیای دونفره تفریح کن مسافرت برو مهمونی برو مهمونی بیاد خونت بخور و بخواب راحت زندگی کن حیفه قدر بدون الان بیاری خونت خیلی زود میشه مهد کودک اسباب‌بازی و .....پخش و پلا جمع میکنی ی ساعت دیگه همون اش و کاسه.بعدم تا مرد احساس نیاز نکرده اصرار نکن آون وقت تمام مسولیت بچه گردن توس چرا چون خودت خواستی بچه مریض میشه بغل میخام بازی میخاد و.....آون وقت شوشو میگه خودت بهش برس بدتر از آون دوران بارداری اگه بد ویار باشی که هیچچچچچچ  نمیتونی براش ناز کنی😉    

دخترم و باباش همه ی زندگیمن😍😘

راضي ميشه يواش يواش،أسباب بازي بخر لباس بچگونه بگير نشونش بده شايد سرذوق اومد،ولي خوب هشت ماه هم كه بيشتر نيست ازدواج كرديد خيلي عجله نكن حتما هردوتون راضي باشيد

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
راضي ميشه يواش يواش،أسباب بازي بخر لباس بچگونه بگير نشونش بده شايد سرذوق اومد،ولي خوب هشت ماه هم كه ...

مرسی عزیزم

نه آخه ما دوران عقدم یه جورایی باهم زندگی میکردیم

من شما دقیقا تقریبا باهم ازدواج کردیم نزدیک دوسال عقد بودم از دوسال سه ماه کمتر نه ماهه سره خونمم تا پنج سالم قصد ندارم دیر نمیشه که عزیزم وقت داری هنوز 

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی