2777
2789

خونه پدرمم داشتم با گوشی باش حرف میزدم دعوامون شد اونم اشتباه کرده بود اما مقصر خودم بودم بهش گفتم تو مرد نیستی بچه ننه ای هنوز بچه ای گفتم بهش مرد نیستی تا چیزی میشه پخشش میکنی و...ای حرفا گفتم اگه مرد بودی فلان کارو نمیکردی اندازه منم نیستی که زنم😭ای خدا چقدر حرف ناجوری زدم پشیمونم زد شکست گوشیشو از گوشی مادرش زنگ زد گفت واقعا نمیخوامت گفت برو گفت من به درد زندگی نمیخورم و دیگه همه چی تموم و دیگم زنگ نزد

حاملم خونه پدرم اومدم که این اتفاق افتاد و گفت دیگه دنبالت نمیام و نمیخوامت نگید شاید الکی گفته نه کلن ندیدم روزی تا این حد جدی حرف بزنه

و اینم بگم عادت داره گوشی بشکنه عصبی بشه گوشی میشکنه

حرف من خیلی زشت بود اما هردومون مقصر هستیم

و اینم بگم نمیخوام جدا شم حالا چیکار کنم💔😔

3 ماهه خونه پدرمم خونم گازکشی نیس حالا فردا برم خونه خودم یا نه

پیش خودش نمیگه تا گفتم نمیخوامش اومد

برم یا نه دوستان😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه هم که شده ۱۴ تا سکه راحت👌

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

ببین اینقدر خودتو سبک نکن اگر حرف تو بد بوده حرف اونم خیلی بدتر بوده اونم جلو خانوادش ؛ اصلا نه زنگ بزن نه جواب بده ببین چطور میاد دنبالت ؛ بعضیا اینقدر خودشونو زیادی میزارن که راخت میگن نمخوامت

بلندشو برو خونت ی بخاری برقی و پیک نیکی هم اگه پول داری بخر نداری از خونوادت قرض کن بخر

معذرت خواهی کن یکی تو زندگی باید کوتاه بیاد و ببخشه مخصوصا الان که مسئول سرنوشت بچه ات هم هستی بزرگی کن و معذرت خواهی کنی و دلشو به دست بیار تا زندگیت بهم نریخته