2777
2789
عنوان

سوزش ادرار کمککک

111 بازدید | 13 پست

با سوزش از خواب بیدار شدم .ماه قبل یهویی سوزش شدید و خون تو ادرار داشتم رفتم اورژانس گفت عفونت ادراری .سفکسیم داد و سونو ازمایش برام نوشت گفت ممکن سنگ باشه. ولی سونوم مشکلی نداشت .متخصص داخلی هم سفالکسین ۵۰۰ داد .خوب شدم .چون تو اقدام بودم گفت دارو قویتر نمیتونه بده

حالا بعد یک ماه با درد شدید از خواب بیدار شدم

دیشب سفالکسین بیوفام مترونیدازول اینارو خوردم

الان یسره دارم اب میخورم فقط وقتی تو توالتم کمی بهترم .تا بلند میشم سوزش بیچارم میکنه .چیکار کنمممم

خاک تو سرم اقدامی هم هستم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

واای سوزش ادرار خیلی بده. من شب تا صبح صدبار رفتم دستشویی یه بسته دستمال مصرف کردم. ادرار نداشتم فقط موقع انقباض سوزش کمتر میشه. خیلی خیلی آب بخور و مرتب دستشویی برو. بالاخره خوب میشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا مشکل عفونت رو حل نکردی به هیچ عنوان اقدام نکن چون اگه عفونت بمونه توی بدنت و باردار بشی خدای نکرد ...

بخدا از همه بابت خودمو چک کردم عفونت واژینال.عفونت ادراری ازمایشا .اگرم مشکلی باشه رفع میکنم ولی ب محض اقدام هزار بلا سرم میاد. الان سه باره اقدام کردم هر سه بار منو بلایی گرفته😭😭😭

من عذر خواهم اما ی سوال سوزش داخلی و.ا.ژ.ن دارید؟ اخه منم دیر میرم سرویس اینجوری میشم مخصوصا وقتی خو ...

نه فقط کلیتوریس

بخدا از همه بابت خودمو چک کردم عفونت واژینال.عفونت ادراری ازمایشا .اگرم مشکلی باشه رفع میکنم ولی ب م ...

شاید بهتر باشه همسرت هم دارو بخوره...ممکنه عفونت از ایشون ممتقل شده باشه...البته دکتر باید بگه

آزمایش کشت ادرار دادی؟

ماه قبل ۳ تا دکتر رفتم ب هر کدومشون گفتم کشت ادرار بنویسن ننوشتن .گفتن نیازی نیست .فقط تو بیمارستان همون شب اول اورژانسی یه ازمایش ادرار دادم

ماه قبل ۳ تا دکتر رفتم ب هر کدومشون گفتم کشت ادرار بنویسن ننوشتن .گفتن نیازی نیست .فقط تو بیمارستان ...

تا ازمایش کشت ادرار ندی مشخص نمیشه عفونت داری و در چه حدی هست

آزمایش معمولی ادرار هم نه کشت ادرار

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠