2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهتون دوره؟ چشون بوده؟

نه والا کلا۴۰ دیقه

اونا قم هستن

بقیهی فامیل از کاشان اومدن

مادرم و خواهرم و برادرم از تهران رفتن

نمیدونم والا هیچ اتفاقی هم نیفتاده فک کنم فقط با من حال نکردن

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

یعنی خانواده ات هم بهت نگفتن دعوتیم

ن والا ساعت۸ شب لخاطر کاری زنگ زدم به خواهرم گفت ما قمیم فکر کردم رفتن سفر

ولی بعد که الان عکسارو دیدم فهمیدم قضیه چیه

اسی این شرایط تو این ماه دوبار واسم پیش اومد ی بار خواهر شوهرم مهمونی گرفت تموم خواهر شوهرا برادر شو ...

چی بگم

من که توقعی نداشتم

ولی خب دلم شکست دیگه

پاگشا فقط عروس و همسرش و دیگه نهایت پدر و مادرشونو که باهاش فامیلن رو دعوت میکنن

اما اینکه همه ی فامیل رو دعوت کردن جز شما ، اونم بی دلیل قشنگ نیست . از طرفی هم نمیشه چیزی گفت

چون بالاخره هرکس اختیار مهمونی و زندگی و خونشو داره و نمیشه گفت چرا منو دعوت نکردی

فقط بعدا اگر شما هم مهمونی گرفتین دعوتشون نکنید . کار دیگه ای نمیتونی بکنی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عجب آدمایی

باورت میشه اززن باردار توقع دارن چرا مهمونی نمیگیری مارو دعوت کنی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چی بگم من که توقعی نداشتمولی خب دلم شکست دیگه

منم توقع نداشتم ولی دلم شکست... اخه من باردارم یعنی هم با خودشون نگفتن این زن دلش میکشه ؟ جاریم ازمن بهتر بود؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

شاید از هر خانواده یه دونه دختر بزرگ رو گفته ؟ آخه چرا باید اینجوری دعوت کنه

نه بابا همه بودن

اون یکی خالم یه تا دختر بزرگ و یه پسر داره

داییم دوتا پیره بزرگ و یدونه دختره کوچیک

مادربزرگم

عمو عمعی دخترخالم همه بودن

جز ما دونفر

پاگشا فقط عروس و همسرش و دیگه نهایت پدر و مادرشونو که باهاش فامیلن رو دعوت میکنن اما اینکه همه ی فام ...

والا بخدا همه بودن همهه😂

فقط ما اضافی بودیم

سر مراسمات و همهی دعوتیای عروسیه من با ۴ تا بچش همیشه بودن بعد الان

مهم نیست

والا بخدا همه بودن همهه😂فقط ما اضافی بودیمسر مراسمات و همهی دعوتیای عروسیه من با ۴ تا بچش همیشه بود ...

آدم از یه جایی به بعد میفهمه با کی چقدر در ارتباط باشه و چطور رفتار کنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من بودم با مادر و خواهر خودم سرسنگین میشدم ک انقدر غریبه هستن بهم

چی بگم

اخر هفته گفتم پاشین بیاین خونهی من گفتن شرایطش نیست

بعد الان شرایطش بوده قم برن😂😂

هعییی خواهر چی بگم

آدم از یه جایی به بعد میفهمه با کی چقدر در ارتباط باشه و چطور رفتار کنه

بله درسته