2777
2789

خواب بودم الان

پنج ماهه کات کردیم

خواب دیدم منتظرشم تو یه کوچه ای تا همدیگه رو ببینیم اون هنوز حرکت نکرده و من رسیدم....

با اینکه دست از دوست داشتنش برداشتم و بهش کم فکر میکنم ولی گریه مو در اورد

چیکار کنم نیاد تو خوابم اصلا چرا میاد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید باورت نشه منم خواب آدم ۱۳سال پیش زندگیمو دیدم پریدم فوت کرده

عجیب بود شاید دو سه ساله خوابشو ندیده بودم.

ولی تعبیر خوابت اگر اونم رسیده باشه کنارت یعنی یه پیغامه نفهمیدم ولی منظورت از حرکت نکرده چیه

مامان یک سگ

کار شیطان هست...

بیخیال خواهر !

خودش چی بود که خوابش چی باشه

از خودش چه خیری بود که از خوابش باشه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یاد اهنگ چاوشی خواب دیدم توی دشت از رعنا

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏