2777
2789
عنوان

تبریک روز مادر به مادرشوهر

652 بازدید | 92 پست

دوستان روز مادر به مادرشوهرتون زنگ میزنید؟

من هیچ خبری ندیدم تو این سه سالی که عروسشون شدم

هیچ مناسبتی برام انجام ندادن هیچ شب یلدایی،شب عیدی

حتی یکبار عروسیم رو خراب کردن و عقب افتاد

حالا همسرم میخواد برای مادرم هدیه بگیره و من موندم

ولی من واقعا دلم رضا نیست بهش زنگ بزنم

هیچ وقت با من خوب نبودن هیچ وقت احترام بهم نزاشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط زنگ بزن

همون هم نمیتونم ، یبار تا مرز خراب کردن زندگیم جلو رفتن تو سخت تربن روزای زندگیم نخواستن زندگی منو نجات بدن نمیتونم واقعا از اون موقع قول دادم بخودم هیچ وقت بهشون زنگ نزدم چون حتی یکبار دستم رو نگرفتن

خداروشکر ک من دیگه قرار نیس صداشو بشنوم.. این بشر اینقدر بدخواه من بود و حسودی میکرد ک امکان نداشت بهش زنگ بزنم بهم آسیبی نزنه.. حتی از راه دورم بهم ضربه چشم زخم میزد.. سالهاییم ک پیشم بود امکان نداشت بیاد خونمون و ما بیچاره نشیم.. از وقتی ازش دورم دیگه از آسیب چشم زخماش در امانم.. البته از راه دورم از وقتی ارتباط نداریم با طلسم هاش آزار میرسوند الهی ک شرش ب خودش برگرده.

خداروشکر ک من دیگه قرار نیس صداشو بشنوم.. این بشر اینقدر بدخواه من بود و حسودی میکرد ک امکان نداشت ب ...

عزیزم به نظرت من چیکار کنم ؟

اصلا دلم نمیخواد بهش زنگ بزنم تحت هیچشرایطی

خداروشکر ک من دیگه قرار نیس صداشو بشنوم.. این بشر اینقدر بدخواه من بود و حسودی میکرد ک امکان نداشت ب ...

اینکه شوهرم میگه برای مادرت هدیه بخریم کارو خراب میکنه

عزیزم به نظرت من چیکار کنم ؟ اصلا دلم نمیخواد بهش زنگ بزنم تحت هیچشرایطی

هرکی با تو چه شکلی رفتار میکنه توام اون شکلب رفتار کن هیچ لزومی نداره اگه اون واسه مناسبتای زندگیت زنگ زده و خوشحالت کرده که بزن نزده لازم نیس خودتو کوچیک کنی اخرشم قدر نمیدونن

هرکی با تو چه شکلی رفتار میکنه توام اون شکلب رفتار کن هیچ لزومی نداره اگه اون واسه مناسبتای زندگیت ز ...

من نگرانم شوهرم بگه چطور من به مادرت احترام گزاشتم ولی تو به مادر من نه

من نگرانم شوهرم بگه چطور من به مادرت احترام گزاشتم ولی تو به مادر من نه

خب شوهرت باید متوجه شه که مادر تو با دومادش رفتارش درسته

ولی مادر اون با عروسش رفتارش درست نیست !چیز سختی نیس که

هرکی با تو چه شکلی رفتار میکنه توام اون شکلب رفتار کن هیچ لزومی نداره اگه اون واسه مناسبتای زندگیت ز ...

نه عزیز چه خوشحالی کردنی

تا خراب کردن عروسیم یه خانواده متحد شده بود

هر گز نمیبخشم

تا پای خراب کردن زندگی من شوهرم رو پر کردن یبار بهم زنگ نزدندبرای درست کردن همه چی

بعد از اینکه شوهرم جلوشون ایستاد و پشتم در اومد چند بار برای فوضولی فقط بهم زنگ زدن ولی تو شرایط سخت یبار بهم زنگ نزدن

به نظرم یه زنگ 2 ثانیه ای بزن سریع قطع کن که حتی روی گوشی اونم اسمت نیفته فقط اگر بعدا صدای شوهرت درومد با منت بگی بهش زنگ زدی با اینکه دل خوشی ازش نداری و خیلی اذیتت کرده دستت پره اینجوری

کادو که اصلاااا