2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور یعنی

برو توی اینستا مشاورا رو نگاه کن پیجشونو هر کدوم بنظرت بهترن بهشون دایرکت بده هزینه مشاوره تلفنی رو بپرس یا از همینجا بهت بگو معرفی کنن زنگ بزن هزینه رو بپرس واریز که کنی میگن فلان ساعت نوبتته زنگ میزنن بهت صحبت میکنی بهت کمک میکنن

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
ب نظرتون اگه با ی ماما حرف بزنم تو اینستاگرام نمیتونه بفهمه

نه تو خونریزی داشتی یعنی اسیب زدی به بکارت باید معاینه بشی ببینن اسیب چقدر بوده

تهش باید معاینه بشم با این محدودیت

بله ولی تراپیست اولا ارومت میکنه دوما بهت میگه چجوری بگی بهتره یا ممکنه خودش بگه یه جور که خانوادت اذیتت نکنن

دو بار خون اومد حالم اصلا خوب نیست میترسم از ایندم اگه بفهمن

کسی قرار نیست بفهمه در اینده خیلیا حین رابطه خونریزی ندارن

طرف نمیفهمه مگر ببرتت معاینه که اونم مال قدیماس نه الان بدترین توهینه

کسی قرار نیست بفهمه در اینده خیلیا حین رابطه خونریزی ندارنطرف نمیفهمه مگر ببرتت معاینه که اونم مال ق ...

یکی از رفیقام پرسیدم گفت اره خب میبرن معاینه البته بهش نگفتم چی شده ها فقط گفتم سوال شده تو ذهنم بعد اون حرفش ذهنم دگیره

یکی از رفیقام پرسیدم گفت اره خب میبرن معاینه البته بهش نگفتم چی شده ها فقط گفتم سوال شده تو ذهنم بعد ...

همه نمیبرن معاینه و خیلیا قبول نمیکنن ببرنشون معاینه با اینکه مشکلی ندارن چون به شدت توهینه به شخص مقابل اون قدیم بود همه میرفتن

همه نمیبرن معاینه و خیلیا قبول نمیکنن ببرنشون معاینه با اینکه مشکلی ندارن چون به شدت توهینه به شخص م ...

نمیدونم ولی واقعا خیلی میترسم چون این طرفا اکثرا میبرن