alkliver مدیر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 391 عنوان زن داداشم خيلی خوش شانسه و پر شانسه | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 21 پست دو تا داداش دارم یکی شون که مجرده یکی دیگش چنان زنش رو دوست داره آدم از تعجب شاح درمیاره یه عالمه لباس و موبایل و ماشین کوئیک و عطر و ادکلن تا جایی که همسرش رو تو خونه ماساژ هم میده هی پیشونی منو کجا میشونی خواهشا نگید تو حسودی دیروز | 04:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10332 دوستان آقا هستش خوب شد گفتي زود پياممو پاك كردم😂اخه برادر چي بهت بگيم😂 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 11857 حالا شوهر من خواهر ذلیله. بهم گفت خواهرامو با تو عوض نمیکنم. روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10332 عه!دختري؟خب پس دوباره پياممو مينويسم😄خيلي هم خوب هميشه خوش باشن. تو هم ان شاءالله همچين شوهر زن دوستي نصيبت بشه سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
alkliver مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 391 خوب شد گفتي زود پياممو پاك كردم😂اخه برادر چي بهت بگيم😂 دوست عزیزم من دخترم اکانت مال برادرم بوده حالا مال منه وقت نکردم درستش کنم بیو رو شک داری تماس تصویری بگیر باورت بشه دخترم
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10332 دوست عزیزم من دخترم اکانت مال برادرم بوده حالا مال منه وقت نکردم درستش کنم بیو رو شک داری تماس تصویر ... نه عزيزم. چه شكي. بعدش متوجه شدم. دوباره برات كامنت گذاشتم عزيزم. نگفتم كه شما دروغ ميگي🌺 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.