2777
2789
عنوان

پرستیژ کدوم بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست
بلاخره وقتی تقاضا هست عرضه هم هست

ببین برام معنا نداره متوجه منظورم میشی ؟ مثلا مشاغلی که از راه فروش دخانیات قلیون سیگار و... پول در میارن معنا دار نیستن برام ارزشمند نیستن برام پولیه که از پوچ ایجاد شده

اینم همینطوریه برام

اگه میگفتی کدوم پولدار تره کدوم سرش شلوغ تره کدوم تقاضای بیشتری داره میگفتم عمومیه ولی وقتی میپرسی کدوم جایگاه اجتماعی بالاتری داره دیگه نظر خودم رو نسبت به این شغل توی اجتماع میگم

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بنظر من اصلا اینطور نیست عزیزم، پرستیژ یه شغل از نظر من به میزان علمی و تخصصی و مفید بودن اون شغله، ...

تو جامعه پزشکایی که متخصص پوست نیستند و مشغول به انجام کارای زیبایی هستند اصلا احترام یک پزشک رو دریافت نمیکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نظرات برام جالبه چون تو یه تاپیک دیگه همه میگفتن پول پرستیژ میاره پس درآمد بالاتر

ببین پول و ثروت بیشتر هم تا یه جایی قشنگی داره

از نظر علمی در عمل ثروت بیشتر فقط میتونه هشت درصد احساس رضایت آدم رو از زندگی بالا ببره فقط هشت درصد

نیای فقر رو با ثروت مقایسه کنیا

گفتم ثروت بیشتر

یعنی اگه امنیت داشته باشی ، نیاز های اولیه ت مثل خوراک پوشاک تامین باشی یه سقفی بالای سرت باشه امنیت داشته باشی از اینجا به بعد بخوای به احساس رضایت از زندگی برسی بحث ثروت بیشتر اصلا مطرح نیست ، دیگه میری سراغ ارتقای روابط عاطفیت میری سراغ رشد و شکوفایی دیگه معنا دار بودن و اثر گذاری برات مهم میشه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بنظر من اصلا اینطور نیست عزیزم، پرستیژ یه شغل از نظر من به میزان علمی و تخصصی و مفید بودن اون شغله، ...

حرف هاتون متین و منطقی بود ممنون

اما راجع به متخصص قلب ،شناخته شدن دکتر و جا افتادنش خیلی مهمه

اما برای کار های زیبایی (غیر از جراحی های زیبایی)خیلی این موضوع مطرح نیست

ببین برام معنا نداره متوجه منظورم میشی ؟ مثلا مشاغلی که از راه فروش دخانیات قلیون سیگار و... پول در ...

آره عزیزم میفهمم

ولی خب انتخاب سختیه

پول یا پرستیژ و ارزشمندی

کمتر شغلی هست هردوتا داشته باشه

ببین پول و ثروت بیشتر هم تا یه جایی قشنگی دارهاز نظر علمی در عمل ثروت بیشتر فقط میتونه هشت درصد احسا ...

چقدر درست گفتید

الان هردو نفری که مثال زدم بلخره در حد یه زندگی معمولی رو در بدترین شرایط هم میتونن تامین کنن اما الان بحث دقیقا همون ثروته بود که مثلا یکیشون میتونه خونه 100 متری بخره

اون یکی خونه 200 متری پنت هاوس

آره عزیزم میفهمم ولی خب انتخاب سختیه پول یا پرستیژ و ارزشمندی کمتر شغلی هست هردوتا داشته باشه

آدم هر تخصص و حرفه ای که داره باید فروش بلد باشه اینم مهارت نیاز داره و باید آموزش ببینه

دکتری که میشینه توی مطبش پشه کش میگیره دستش و منتظره مریض بیاد قاعدتاً خیلی خیلی خیلی طول میکشه تا معروف بشه ولی همین دکتر اگه بیاد از اکو کردن فیلم بگیره روی فیلم توضیح بده همینو بذاره اینستاگرام ، از مشکلات درمان شده مریض هاش سناریو بنویسه و توضیح بده و تخصص خودش رو نمایش بده ، بره اطلاعات خودش رو به روز کنه و برای هم دوره ای های خودش دوره های آموزشی خاص بذاره ، دوره های احیای قلبی و پک نجات توی پیجش داشته باشه برای فروش این میشه فروش بلد بودن و درآمد زایی

کم درآمد ترین تخصص ، تخصص اطفاله ولی یکی مثل دکتر ظریفی رو سرچ کن ببین به چه قشنگی صرفا با آموزش درآمدش رو ارتقا داده

آدم هر تخصصی داره باید بلد باشه چطوری تخصص خودش رو تبدیل به پول کنه اینطوری هم جایگاه اجتماعی داره هم پول