2777
2789

اصلا دخترم به هیچچچ وجه ازدواج نمیکنه اراول خوشش نمیاد نفرت داره ار بچگی.فک کنم اسکشواله تو نت پیدا کردم علتشو

پسرم هم رزیدنت ی رشته فوق سخته افسردگی گرفته تنها مونده تو شهرغریب. نعریف نباشه خیلی خوشگل و قد بلنده فک میکنم براش دعا گرفتن. بختشو بستن. اصلا دختر پیدا میکنیم خوشگل قدبلند همه چی تمام میخنده بهمون.امروز از صبح قلبم گرفته گریه میکنم براش درضمن ارثشو از حالا دادیم هیچ کم گسری نداره.از زندگی خودم گذشتم به جایی برسه اونم اینطوری شد.اگه دختر خوب میشناسین لطفا معرقی کنین خودمون هم متوسط هستیم از لحاظ مالی.ولی هواشونو داریم.حیلییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نشناخته چجوری اعتماد میکنی که برات دختر معرفی کنن

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

یکی دوبار انگار اولاشه

من ۵روزه درگیرشم زیر سرم هم رفتم سرفه امونم بریده وسط خواب سرفه میکنم فکر کردم ویروس جدید گرفتی میخواستم بپرسم شربت چی میخوری که خداروشکر چیز خاصیت نیست آب و نمک غرغر کن گلاب هم بخور