دختر_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1128 عنوان ارتودنسی واسه من معجزه بود بیاین عکس قبل و الانم بزارم 79 بازدید | 11 پست بعد ۵ ماه ارتودنسی امروز | 03:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paolela عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2557 پرفکت کدوم شهری و اسم دکترت چیه دندون نچرال خیلی بهتره هیچوقت کامپوزیت و لمسنت نکن
دختر_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1128 پرفکت کدوم شهری و اسم دکترت چیه دندون نچرال خیلی بهتره هیچوقت کامپوزیت و لمسنت نکن بندر مهدی ناصرینه فقط دندون اخرم پوسید مجبور شدم کامپیوزیت کنمم
bombshel عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 283 عالی شده واقعا مبارک باشهدندوناتم مستطیلیه اینش مرتب تر کرده دندوناتودندونای من یکم نامرتبه ولی خب مدلش ازین نوک تیزاس دندونای دو و نیشم تیزن ارتودنسی هم انجام بدم باز مرتب نمیشههزینش چقد شد؟ کدوم شهری اسم دختر شیک و تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
دختر_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1128 عالی شده واقعا مبارک باشهدندوناتم مستطیلیه اینش مرتب تر کرده دندوناتودندونای من یکم نامرتبه ولی خب م ... فدات بشممممنه نوک تیزا هم خوب تغیر میکنه تراش میدم یکم رو دندونوبندرم هزینش شد ۱۱۰ بدون عکس و کشیدن و....
bombshel عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 283 فدات بشممممنه نوک تیزا هم خوب تغیر میکنه تراش میدم یکم رو دندونوبندرم هزینش شد ۱۱۰ بدون عکس و کشیدن ... عالیه زیباییت روز افزون🫶🏻♥️ اسم دختر شیک و تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
دختر_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1128 عالیه زیباییت روز افزون🫶🏻♥️ قربونت بشم❤
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49098 چقدر هزینه شد هر دو فک از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دختر_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1128 چقدر هزینه شد هر دو فک ۱۱۰ میلیون غیر هزینه عکس و کشیدن و...
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49098 ۱۱۰ میلیون غیر هزینه عکس و کشیدن و... مبارکههه خیلی قشنگ شده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49098 فدات بشم عشقم ❤ خدانکنههه💓 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖