2777
2789
الهی آمین. ممنون از دعای خوبت.. یعنی معجزه میشه همچبن چیزی بشه. راحت میشیم از دستش. خدا ازدهنت بشنوه ...

یاد مادرم افتادم جو خونمون همین بود همیشه

خودمم مظلومم ولی خب مردای قدیمی خیلی کله خر تر بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=403264238]برا شما بدیهاش چیاست؟[/QUOTE

واسه من هرچی کار میکنه خرج رفیقاش میکنه هرشب مست بیخیال الان خونن نیست پیش دوستاش درحال عرق خوریه گوشیه میراث موندشم خاموش کرده اصلاانگار من نوکر درخونه ی باباشم اصلاواسم احترام قائل نیست هرروز جنگ و دعواو بدبختی خیلی عیب ها داره ک حالانمیشه گفت

هعی منم عاشق یکی شدم اینطوره ولی از ذهنم نمی پره چکار کنمبش فک نکننم این همه نممونه میبینم و هیچ نمی ...

به روان شناس رجوع کن. شخصیت مهرطلب داری، باید درمان بشی. طعمه خودشیفته ها زن مهرطلبه. باید تروماهای کودکیتو درمان کنی تا از قربانی بودن لذت نبری

صفات بدشو بگو ببینیم رتبه اولو شوهر کی داره.. خخ

بدبین بدهن شکاک فحاش بی ذات بی تربیت که بزرگتر کوچیکتر حالیش نیست .بدگمان در حدیکه میگه بابات میاد خونمون پیش بابات بلوز شلوار نپوش لباس بلند و گشاد بپوش .

حسود نمیزاره برم سر بزنم بابام نمیزاره اونا بیان اگرم بهم زنگ بزنن اونقد رو عصابم راه میره مث امشب که میمیرم از غم

میگه باخواهرت تلفنی هم حرف نزن وقتی شوهرش خونست بهش زنگ نزن .

میگه اگر خانوادت مشکل دارن نباید به تو زنگ بزنن وتوام نباید وساطتت کنی کسی رو اشتی بدی

بازم بگم؟

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
یاد مادرم افتادم جو خونمون همین بود همیشه خودمم مظلومم ولی خب مردای قدیمی خیلی کله خر تر بودن

عریییزم. الان مادرت چطوره حال روحیش؟ آره شوهر منم افکارش عتیقه و قدیمیه.. البته برای من، برای زنای دیگه اروپاییه

تو بشین باهاش بخور نره با اونا بخوره..

بیکارم بشینم باهاش بخورم ماباهمم سریه سفره غذانمیخوریم کلااون تو فاز خودشه ترجیح میدم کلا باهاش حرف نزنم چون دیونه بازی درمیاره آبرو واسه آدم نمیذاره نمیخوام بخاطرش بد نامم بشم

هعی منم عاشق یکی شدم اینطوره ولی از ذهنم نمی پره چکار کنمبش فک نکننم این همه نممونه میبینم و هیچ نمی ...

تروخدا کامنت خای ماها رو بخون شما دیگه خودتو ننداز تو چاه

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
بدبین بدهن شکاک فحاش بی ذات بی تربیت که بزرگتر کوچیکتر حالیش نیست .بدگمان در حدیکه میگه بابات میاد خ ...

اینا همه مربوط به خونوادته... تو هم سعی کن یه کم نفش خونوادتو کمرنگ تر کنی حساسیت شوهرت کم شه. بخدا هیچ دردی خیانت نمیشه... از همشون بدتر خیانته