2777
2789
یه بار باهاش یه برخورد جدی کن ک دیگه تخم نکنه تورو بازیچه ی دستش کنه بهت غر بزنه

سه بار رفتم پارسال. حتی بچه ها رو گذاشتم سرش.. با وعده و گریه و غلط کردم و واسطه گولم زد هربار.. اولاش خوب یپد بعد چند روز باز میشه همون آدم قبل... الانم که زمستونه و وسط درس و مدرسه بچه ها دلم میسوزه براشون..

نمی دونم چ کار کنم هرچی خاستگار سنتی میاد میترسم عاشقانه هم میترسم کلا میترسم از ازدواج تردید دارم

تجربه ی ده سال زندگی میگم مزخرف ترین کار یه آدم ازدواج کردنه از اون بدتر بچه دارشدن از اون آدمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه بار رفتم پارسال. حتی بچه ها رو گذاشتم سرش.. با وعده و گریه و غلط کردم و واسطه گولم زد هربار.. او ...

مشکل ما زنا اینه ک دل از بچهامون نمیکنیم اینام میگن خوب چیزیه بذار بیشتر اذیتش کنم

چقدر داره بهت فشار میادچقدر داری اذیت میشی

خیییلی خیییلی. اگه جای رفتنم مشخص بود درنگ نمیکردم.. باید بزارم بعد مدرسه بچه ها، خرداد یه آلونک اجاره میکنم میرم برا طلاق.. غقط نمیدونم چجور دووک بیارم تا اونموقع

مشکل ما زنا اینه ک دل از بچهامون نمیکنیم اینام میگن خوب چیزیه بذار بیشتر اذیتش کنم

افرین منم بخاطر دختر و پسرم موندم

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
افرین منم بخاطر دختر و پسرم موندم

من یه بار پسر۶سالموباپسر۱۹روزمو گذاشتمورفتم ولی متاسفانه دلم براشون طاقت نیاورد مجبورشدم برگردم ولی این بیشرف پرو تر شد بدتر خون ب دلم کرد

مال منم. اینا خودشیفته ان. خوندی راجع بهشون؟ بزن گوگل و اینستا میفهمی چه جونورایی ان..

میدونم لنگشو دارم دیگه احتیاجی به خودن راجعبشون ندارم اشغالای نکبت روانی بی پدر مادر

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست