2777
2789

بهش رسیدم ظاهرا هم خوشبختم ولی گاهی با خودم میگم بعضی عشقا از دور قشنگ ترن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره

ببین وقتی هنوز ازدواج نکرده بودم خیلی رویایی تصور میکردم

اما بعد ازدواج به واقعیت نزدیک شدم

نه اینکه بد باشه ها اما واقعیه نه رویایی

بالاخره وقتی آدم میوفته تو مسیر زندگی میرسه به واقعیت بستگی داره چقدر اون واقعیتو بپذیریم و از اون رویایه فاصله بگیریم

چیزی که تو 17 سالگی تصور میکردم نبودولی چیزی که 21 سالگی تصور میکردم بله بود

مگه چه فرقی داشت؟!چجوری تصور میکردی

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

اخه تو نوجوانی خیلی فانتزی و رمان گونه طور و هیجانی فکر میکردم، بزرگ تر که شدم معنی عشق واقعیو بیشتر ...

به معنی که من گفتم شبیهه؟

اول تاپیکم اون بغله

بنظرم تصورت از عشق خیلی خوب و واقعی به نظر میاد، یه حس دلگرمی و راحتی که همه دنبالشن. خودم هم عشقو یه ترکیب از آرامش و همراهی میبینم، کسی که باشه و همدل باشه، نه فقط هیجان.

بنظرم تصورت از عشق خیلی خوب و واقعی به نظر میاد، یه حس دلگرمی و راحتی که همه دنبالشن. خودم هم عشقو ی ...

بنظر خودم از خلاء و کمبوده،نقطه امن نداشتن و اونو از یه پسر دیگه خواستن،

بنظر خودم از خلاء و کمبوده،نقطه امن نداشتن و اونو از یه پسر دیگه خواستن،

نه واقعا ، اینجوری نیست که دنبال دلگرمی و راحتی بودن یعنی کمبود داری یا نقطه امنت پر نشده. حتی کسی که خودش کاملا مستقل و نقطه امن داره هم دوست داره این حس آرامش و دلگرمی رو توی رابطه سالم تجربه کنه.