2777
2789
عنوان

جا داره تعجب کنم

201 بازدید | 25 پست

من هر وقت با آبجیم صحبت میکنم میگم نیاز به تنهایی و هواخوری دارم و بچه ها از خونه نشینی کلافه شدن دارم حاضر میشم بزنم بیرون چند روز ،میبینم چند دقیقه بعد با بچش پشت دره بعدم دیگه مجبورم رو حساب تعارف شام بزارم شوهر و دخترشم بیان از سرکار.شبم که بچش نمیره خونشون میخابن یه وقتایی.

جمله ی من نامفهومه که نیازم چیه؟اصلا برام هضم نمیشه این رفتارش

گفته تعارف داره خواهرم دلش دورهمی میخاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیمه پر لیوان رو ببین 🙃شاید فکر کرده حالت بده میخواد دورت باشه تا حالت بهتر شه

والا من با سه تا بچه کوچیک و صبح تا شب کار کردن و توضیح دادنم به آبجیم نمیتونم تا این حد خوشبین باشم

بچه هام سه هفتست ازخونه بیرون نزدن کلافه شدن بهونه میگیرن تعارفه؟

رک بگو با خنده ک خوبه گفتم دلم تنهایی میخاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مثلا چند روز یه بارمیاد

دیر به دیر.هر چند ماهی که من میخام بترکم از خونه نشینی.اوایل هر هفته میومدن.منم گفتم همسرم در طول هفته سرکاره بعدم میاد با بچه ها سر و کله میزنه بدنش کم آورده این هفته میخام دو سه روز بزنم بیرون میبینم یه دفعه هول هولکی جمع میکنه میاد خونم