2777
2789

ولی فردا یک امتحان مهم دارید میگه من خستهه هم نمیتونم بیام دنبالت به داداشت بگو یا اسنپ بگیر

یا تو درسا خلاصه نویسی و.. نیاز به کمک دارید که یکی بخونه شما بنویسید حتی یکبارم کمک ندادهه

ازدواج میکنید ؟

همش میگه خسته هم یا کار دارممم...

چه ربطی به درس داره اخه

اصلا غیر درس تو هر مسائلی میگه خسته هم

من دوست داشتم تو درسامم کمکمم باشهه 😐😐😑

فردا امتحان دارم بیاد برسونمت بهم انگیزه بده تو کار تو همه چیز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا غیر درس تو هر مسائلی میگه خسته هممن دوست داشتم تو درسامم کمکمم باشهه 😐😐😑فردا امتحان دارم بیا ...

اونوقت جای من بودی چیکار میکردی دیروز مریض بودم حالم بد بود خودم تتهایی رفتم دکتر و سرم زدم همیشه میگه کار دارم مغازم

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

نمیدونم این تجربه ام بهت کمک میکنه یا نه. شوهرم قبل ازدواج همیشه خواب بود ، میگفت خسته ام ، بعد ازدواج هم همین بود تا چندماه واقعا مشکل داشتم با این قضیه ، ولی الان بهش عادت کردم ، منم میگیرم باهاش میخوابم ، یدفعه میبینی کل آخر هفته خوابیم . کلا زن و شوهر بعد یمدت عادت ها و رفتاراشون شبیه همدیگه میشه . اگه میدونی بقیه اخلاق و رفتارش خوبه چشم پوشی کن

از الان که باید شوق داشته باشه میگه خستم

بعدش چی میشه

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

اول اینکه ادم ایده ال وجود نداره

هرکس یک معیارهایی داره بسته به معیارهات باید ازدواج کنی

این چیزی که میگی واسم من بی اهمیته ولی واسه شما ممکنه دراینده مشکلساز بشه چون حساسی و همین میتونه جرقه دعواهاتون بشه

👊

یاد خسته تو عمو پورنگ افتادم

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃