مرسی که گوش میدیننن اتفاقا دلم میخواد نظرتونو راجب این قضیه بدونم😅
من دو ساله از اکسم جدا شدم بهم خیانت کرد رفت ولی تمام این مدت حس میکردم یه قضیه ای هست پشت این خیانت و از مجبوری اینکارو کرده میدونم شاید مسخره به نظر بیاد ولی میشه این جزئیات همچی قبل جداییمونه که منو مشکوک کرده
یک ماه قبل جداییمون مادر اکسم برگشت پیششون (طرف وقتی اکسم 16 سالش بوده ول میکنه همه چیو میره هیچوقت کامل از مامانش بهم چیزی نگفت)
بعد این همه سال برمیگرده و از اون موقعی که برگشت اکسم کم پیدا شد حال روحیش بد بود ولی نشون نمیداد خودمم تو اون روزا راستش نمیدونم چرا متوجه نشدم خیلی بهش پیله شدم که بگو چیشده چرا سرد شدی اینم بگم اکسم پیش باباش کار میکرد باباش کارخونه اجر سازی داشت بهم گفت نرگس اوضام خیلی خرابه این روزا نزدیک 500 ملیارد چک دارم هنوز پول دستم نیومده اون یارو هم پولوش و میخواد اکسم خیلی از این کارای خرکی میکرد چک میداد اگه نمیتونست پاس کنه میسپرد به باباش گفت ایندفعه بابامم پول نداره بده نمیدونم چه غلطی کنم ولی بعد دید من نگران شدم بهم گفت مشکل حل شده ولی مطمئنم دروغ گفته کلا یه اخلاق خیلی بدی که داشت مشکلاتشو به کسی نمیگفت همه رو میریخت تو خودش بعدم کلا ناپدید میشد وقتی اوضاع که اروم میشد برمیگشت تو همون روزام بود که دیدم اون دختره(همونی که باهاش بهم خیانت کرد) رو فالو کرده بعد دیدم روز به روز سرد تر میشه اخرش بهش تکس دادم باهاش دعوا کردم اونم گفت نرگس چی میگی من بابام بیمارستانه حالش خوب نیس اومدی داری با من دعوا میکنی بعدم عصبی شد دیگه سین نزد رفت گوشیشم کلا رو انسداد گذاشته بود نمیتونستم بهش زنگ بزنم روز بعدش اومد گفت عکسامو پاک کن شمارمو هایلایت اینستاتو که ازم گذاشتی پاک کن یه دختری هم میاد پیویت اگه پرسید چه ارتباطی با من داری بگو هیچی بعد انقدر استرس داشت قسمم میداد که تروخدا چیزی نگو بهش بعدش میام بهت توضیح میدم زندگی من به جواب تو بنده تروخدا بیچارم نکنی و... منم که تو شوک و ناراحتی و عصبانیت بودم هرچی صبر کردم دختره نیومد خودم بهش تکس دادم میدونستم کدومشونه باهاش بحث کردم دختره هم رفتارش عجیب بود انگار دنبال آتو بود بعدم رفت به اکسم گفت اونم خیلی ترسیده بود همش میگفت بدبختم کردی نرگس بیچاره شدم من وسط یه معامله بودم بعدم زد منو بلاک کرد منم با پیج دیگم پیجشو زیر نظر داشتم نکته عجیبش اینجاس به محض جداییش از من که رفت با اون دختره اوکی شد باباش و کل اقوام سمت پدریش اکسمو رو انفالو کردن و باباش پیج کاریشو بست ببین اکسم عاشق باباش بود خیلی وابستش بود بعد همش استوری های غمگین و مفهومی میذاشت تو همه عکساشم اون روزا اخم میکرد بعد چند ماه منو از بلاکی در اورد ولی پیجشو بسته بود نصف فالووراشم انفالو کرده بود تو بیوش بعد یه مدت یهو اکانت تلگرامشم پاک کرد بعد ببین من و اکسم نزدیک یک سال بود که پروفمون رو عوض نکرده بودیم به محض اینکه من عوض کردم دیدم اونم بعد دو روز عوض کرد :) الان من به همه چی الان شک دارم کل این جزئیات داره میره رو مخم حس میکنم اکسم از زیر بالای اون همه قرض مجبور شد بره با این دختره چون دختره تو کار دکوراتیو و نقاشی ساختمونه احتمالا با نزدیک شدنش به این دختر میخواسته چکاشو پاس کنه و بهش کار بده چون باباشم دیگه تردش کرده بود عملا هیچ منبع درامدی نداشت نمیدونم هزارتا دلیلی میتونه پشتش باشه شما فک میکنی قضیه چی باشه؟
بنظرتون ممکنه شکای من درست باشه و اینکه خودتون نکته ای هست جز اینا فهمیده باشی؟
19 اذر تولدشه دلم میخواد بهش تکس بدم اگه یه درصد واقعا شکام درست باشه میخوام بدونم حقیقت و ولی میترسم اون دختره تو اکانتش باشه نتونه جواب بده نمیدونم چیکار کنم