2777
2789
عنوان

کیا بیدارن بیاین غیبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 87 پست
مرسی که گوش میدیننن اتفاقا دلم میخواد نظرتونو راجب این قضیه بدونم😅 من دو ساله از اکسم جدا شدم بهم خ ...

اوه،پیچیده شد انتظارشو نداشتم

الان واقعا اون روحیه راهنمایی کن من خوابیده😅😂

اما منم احساس میکنم با این توصیفات از دلبخواه با دختره نیست اما خب پدرش چرا این کارا رو کرد

هر تیره شبی را سحری است🤍 

اوه،پیچیده شد انتظارشو نداشتمالان واقعا اون روحیه راهنمایی کن من خوابیده😅😂 اما منم احساس میکنم با ...

نمیدونم...

یکی از دوستام میگفت از عمد پدرش و فامیلاش اتفالوش کردن اونا نفهمن بچه این پسره انگار در اصل یه نقشه دارن...

یکی دیگه از دوستامم میگفت کلا باهم به مشکل خوردن چون اکسمم باباشو خیلی تو دردسر مینداخت دیگه طردش کردن...

از اونجایی که مامانش قبلا این کارو کرده و ولش کرده بود از باباشم بر میومد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم...یکی از دوستام میگفت از عمد پدرش و فامیلاش اتفالوش کردن اونا نفهمن بچه این پسره انگار در اص ...

به حست گوش کن

اگه بهت میگه باید پیام بدی بده،اگر نه که..

هر تیره شبی را سحری است🤍 

به حست گوش کناگه بهت میگه باید پیام بدی بده،اگر نه که..

حسم که دو ساله ول کن نیس میگه پیام بده😅😅

ولی یه سوال من اینارو به چت جی پی تی گفتم گفت اون حق داره تو اون شرایطی که براش پیش اومده ول کنه همچیو بره حتی تو رو...

میگفت ترسیده شوکه شده سنشم که کمه منم حقیقتا یکم با رفتارای بدم روش فشار میاوردم

نظر تو چیه هر کدوم از ما اگه جاش بودیم ممکن بود همچیو ول کنیم بریم؟حتی اون کسی که دوسش داریم

حسم که دو ساله ول کن نیس میگه پیام بده😅😅ولی یه سوال من اینارو به چت جی پی تی گفتم گفت اون حق داره ...

ببین بستگی داره

که مثلا تو چیکار کردی که میگی روش فشار وارد کردی ؟

آدما یه جاهایی تو شرایط بد واقعا خسته میشن میزارن میرن

اما طرف اگه واقعا دوستت داشته باشه دو سال به نظرم مدت زمان زیادیه برای دور بودن ازت!

منم حس میکنم یه داستانی هست پشت این کارا

هر تیره شبی را سحری است🤍 

ببین بستگی دارهکه مثلا تو چیکار کردی که میگی روش فشار وارد کردی ؟آدما یه جاهایی تو شرایط بد واقعا خس ...

خیلی اذیتش نیکردم کارش سنگین بود همش انتظار داشتم باهام چت کنه چون دورم بودیم از هم اون یه شهر دیگه بود یکم درکم پایین بود نسبت به مشکلاتش همشم قهر و اشتی میکردم

میدونی حس میکنم میخواد تکس بده ولی میترسه یا فکر میکنه چون بهم خیانت کرده من فراموشش کردم نمیدونم...

خیلی اذیتش نیکردم کارش سنگین بود همش انتظار داشتم باهام چت کنه چون دورم بودیم از هم اون یه شهر دیگه ...

به عقیده من کسی که یه نفر رو دوست داره نمیتونه زیاد ازش دور بمونه حالا چه رابطه عشق و عاشقی باشه چه دوتا رفیق باشن..

این سوال های بی جواب داره اذیتت میکنه،دلو بزن به دریا روز تولدش رو بهش تبریک بگو،احتمالا حرفاتون ادامه پیدا میکنه

هر تیره شبی را سحری است🤍 

به عقیده من کسی که یه نفر رو دوست داره نمیتونه زیاد ازش دور بمونه حالا چه رابطه عشق و عاشقی باشه چه ...

اره اره برام مهم نیس واکنشش چیه فقط میخوام حرفای دلمو بزنم تموم شه بره

مرسی که به حرفام گوش کردی گلم🙂❤️

اره اره برام مهم نیس واکنشش چیه فقط میخوام حرفای دلمو بزنم تموم شه برهمرسی که به حرفام گوش کردی گلم� ...

فکر میکنم اینطوری بهتره،از اون سردرگمیه در میای حدقل

خواهش میکنم عزیزم💓

اگر فکر میکنی نیاز داری حرف بزنی میتونی تو همین تاپیک منو تگ کنی ببینم میام حتما(:

هر تیره شبی را سحری است🤍 

فکر میکنم اینطوری بهتره،از اون سردرگمیه در میای حدقلخواهش میکنم عزیزم💓 اگر فکر میکنی نیاز داری حرف ...

قربون مهربونیت زیبا

بهت دعوت دوستی میدم داشته باشیم همو تو این سایت تو هم اگه صحبتی داشتی بیا حرف بزنیم💖