2777
2789
عنوان

بچه ها مامانمو اذیت کردم حالم بده

118 بازدید | 11 پست

چرااا انقد بدم چراا😭😭😭😭😭حالم داره از خودم بهم میخوره

میدونید چیه من آدمایی ک دوست دارم خیلی برام بارزشن اصلا توقع ندارم که از سمتشون یکدرصد بدرفتاری ببینم بخاطر همین سریع ناراحت میشم حالم بده خدا منو ببخشه😭😭😭

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

نکن با عینه دیدم چطور بعد ها زندگیشون تلخ میشه و روی خوش نمیبینن

منم مامانم یه مدل خاصه ولی برای حفظ احترام کمتر میرم و میام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن با عینه دیدم چطور بعد ها زندگیشون تلخ میشه و روی خوش نمیبیننمنم مامانم یه مدل خاصه ولی برای حفظ ...

آخه من خیلی باهاش صمیمیم ولی همین درد رو دارم، ازش توقع دارم زود جوش میارم😭

I will always love you❤️💖💗

نکن با عینه دیدم چطور بعد ها زندگیشون تلخ میشه و روی خوش نمیبیننمنم مامانم یه مدل خاصه ولی برای حفظ ...

باورت نمیشه الان دارم کریه میکنم

من واقعا کسی برام مهم نیست ولی خانوادم همه چیزمه سریع دلخور میشم بدرفتاری میکنم

مامانم خیلی خوبه خیلیی من احمقم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

آخه من خیلی باهاش صمیمیم ولی همین درد رو دارم، ازش توقع دارم زود جوش میارم😭

من وابسته بودم ولی عادت دادن و درون خودم این حس رو از بین بردن کم دیدن بهتر از رنجاندنه

میفهمم عزیزم هم عزیزن هم نیاز داری هم چالش داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا اذیتش کردی ؟ سریع برو بوسشون کن بهش ابراز محبت بکن

ازش معذرت خواهی کردم ولی الان باز یادم افتاده حالم بده😭

منم همین درد رو دارم برا خودم متاسفمبرو از مامانت عذرخواهی کن

عذرخواهی کردم ولی باز یادم میفته از خودم متنفر میشم

خود منی)))

حس بدیه حس بدیه

چرا انقد رو همچی حساسم چرا انقد به همچی فکر میکنم چرا آدم نیستم دلم مامانمو میخواد الان

حس بدیه حس بدیه چرا انقد رو همچی حساسم چرا انقد به همچی فکر میکنم چرا آدم نیستم دلم مامانمو میخواد ا ...

منم همینجورم مامانم کوچک ترین حرفی بزنه باب میل من نباشه خیلی باهاش بد رفتاری میکنم بعدشم عین تو سریع پشیمون میشم.....

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد