2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 190 پست
خیلی کاش بمیرمعنتر آقا اینهمه با من بحث کرده بعدم ول کرده رفتهاصلا نگفت این دختر ناراحت شد حداقل یه ...

این آقا رو دیدی؟.همهشون همینن!

ده تا زن هم بگیرن

دختربازی کنن

پول در نیارن

آشغال و عوضی باشن..

همینکه خطبه عقد خونده شه تمام اختیارت دست ایشونه..

ایشونم هر غلطی دلش بخواد میکنه

نفسم نمیتونی بکشی!

ببین کجا آب سرد دادی دست یکی، که الان شناختی مرد جماعت رو(میتونه زن دوم بگیره..میتونه مانع شغل و تحصیلت بشه و هزارتا حق و حقوق دیگه)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزمممنونم از راهنماییتچرا شاید بتونن پدر مادرمم خونمونو بدن اجاره و بیان

قربونت... حتما به این فکر کن

الان یکم شرایط و ذهنت بهم ریخته ست طبیعیه اینجوری باشی

در نهایت میتونی از مشاوره های ۱۴۸۰ استفاده کنی رایگانه و برای سازمان بهزیستی هستش...

مطمئن باش دعای اون مردم محرومی که قراره بهشون خدمت کنی نور میشه تو زندگیت♥️🌱

دیگه کنکوری نیستم  
حالا از کجا نظامی و معلم پیدا کنم؟😅

وای نری با نظامی و معلم:/

ببین نمیگم حتما پزشک ولی با شغلهایی که تحصیلات بالا و درآمد خوب دارن ازدواج کن. الان تو شرایط بدی هستی و به هر چی راضی میشی ولی بعدا هی مقایسه میکنی و داغون میشی

ازدواج قسمته یهو میبینی با یه آدمی ازدواج کردی که تو فکرتم تصور نمیکردی در ضمن شما شآن اجتماعی بالایی داری بهترین موردا واست پیش میاد نگران نباش

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

قربونت... حتما به این فکر کن الان یکم شرایط و ذهنت بهم ریخته ست طبیعیه اینجوری باشیدر نهایت میتونی ا ...

جمله ی آخرت خیلی قشنگ بود🥲🥲

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

وای نری با نظامی و معلم:/ ببین نمیگم حتما پزشک ولی با شغلهایی که تحصیلات بالا و درآمد خوب دارن ازدوا ...

در آمد واسم ملاک نیست

تحصیلات واسم ملاک بود همینم انقدر با خودم کلنجار رفتم تا قبولش کنم

ولی آدم باشه کافیه

این فقط میگه دوست دارم

چقدر قشنگی شبیه ماه میمونی

با زبون بازی کارو پیش میبره

موقع عمل که میرسه اینطوری میکنه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم