2777
2789
عنوان

تو شهر شما هم برنج هندی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پاکستانی خیلی بهتر از هندی هست اگر دوست دارید برنج خارجی مصرف کنید پاکستانی بهتر هست برنج هندی ...

مرسی از اطلاع رسانیت دوست عزیزم. واقعیتش من تا حالا برنج خارجی نخوردم.. ولی بخاطر گرانی برنج دیگه میخام خارجی هم گه گاهی بپزم ک اگه خریدم پاکستانی میخرم.

حالا وحشتناک اینه ماها اکثرا خودمون شالی داریم ولی خیلی ها می شناسم زمین شون کم برنج میداد یا بین بچ ...

قیمتها نسبت به پارسال ۳ برابر شده، الان اولویت سیر کردن شکمه، بعد کیفیت و نوع مواد غدایی در اولویت بعدیه، کشاورز هم که دیگه کلی هزینه کاشت و کود و کارگر و خزانه و اینا رو میده چیزی نمیمونه واسش، سودش هم میره تو جیب دلال، کشاورز یکسال زحمت میکشه اما سودی براش نمیمونه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
قیمتها نسبت به پارسال ۳ برابر شده، الان اولویت سیر کردن شکمه، بعد کیفیت و نوع مواد غدایی در اولویت ب ...

من اطرافیانم هر کی شالی کار دیگه خودش میفروشه مشتری ثابت شون هر سال دارن

ولی بعضی ها همون موقع ک میبرن شالیکوبی ازشون میخرن اونجا دیگه دلال بازی میشه از این دست به اون دست میکشه

امسال کشت اول که آمد ۱۸۰ بود بهترین برنج که طارم هاشمی بوجاری

چقدر براتون خوب افتاده پس..

هم رنج پاکستانی در اومده انگار..

اون تایم پاکستانیها حدودا کیلویی ۱۴۰ اینا بود

ولی خب ایرانی با اون طعم و عطر کجا، پاکستانی کجا

انشاءالله که پربرکت باشه براتون😍

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ممنونم عزیزمانشاءالله سال دیگه هر طور شده یه کشاورز پیدا میکنم و ازشون میخرم..جسارتا حضور ذهن دارین ...

خواسش میکنم عزیزم.

فجر ۲۰۰ بود و هاشمی ۳۰۰ تو مهرماه.

اما همین یکماه پیش حدود ۳۰ هزار تومن بالای این قیمتی که گفتم هم رفته بود

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مرسی از اطلاع رسانیت دوست عزیزم. واقعیتش من تا حالا برنج خارجی نخوردم.. ولی بخاطر گرانی برنج دیگه می ...

خواهش میکنم عزیزم من نیم دانه ایرانی هم گرفتم قیمتش تقریبا به اندازه پاکستانی بود و برای کته درست کردن خیلی خوب بود دختر جاریم یک مدل پاکستانی گرفته بود خیلی شبیه به ایرانی بود برید جاهایی که انبار برنج هستند که تنوع برنج زیاد دارند چند مدل به اندازه ی یک وعده نمونه بگیرید از هر کدوم خوشتون اومد از همون یک کیسه بخرید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
اتفاقا امسال واسع کشاورز خوب مونده

اگه خود کشاورز بفروشه به مشتری آره. اما خب یه وقتایی هم کل برنجش رو کلی میفروشه به دلال که خب سودش کمتر میشه.

خیلی خوبه سود به جیب کشاورز بره، اینجوری دیگه دلسرد نمیشه ،

خواسش میکنم عزیزم.فجر ۲۰۰ بود و هاشمی ۳۰۰ تو مهرماه.اما همین یکماه پیش حدود ۳۰ هزار تومن بالای این ق ...

ممنونم ازتون..

ببخشید که هی سوال میپرسم عزیزم..

فجر از پاکستانی عطر و طعمش بهتره، درسته؟!

ما قبلا هاشمی مصرف میکردیم..

بعد شد نیم دونه..

الانم شده پاکستانی طبیعت:)

ولی خب ایرانی هم تصمیم دارم بگیرم..

تو برنج و چای، هیچی ایرانی نمیشه..

و خب دنبال قیمت مناسب میگردم..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)