2777
2789
عنوان

تو شهر شما هم برنج هندی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 140 پست
چقدر براتون خوب افتاده پس..هم رنج پاکستانی در اومده انگار..اون تایم پاکستانیها حدودا کیلویی ۱۴۰ اینا ...

کشت اول مال خیلی وقت پیشه

الان ک دیگه کشت دومم تموم شده

البته برنج کشت دوم بهتر در میاد از نظر عطر و بو اینا

قیمتش هم ی کوچولو بیشتره

ولی قیمتش خیلی رفت بالا حتی برای ما

ما قسمتی از برنج مون از زمین خودمون داریم سهم پدری بهمون میرسه بقیه میخریم

پارسال همین برنج ما از شالی کار ۷۵ میخریدم بعد شد ۹۰ بعد ۱۳۰ یهو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هم بالا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشت اول مال خیلی وقت پیشه الان ک دیگه کشت دومم تموم شده البته برنج کشت دوم بهتر در میاد از نظر عطر و ...

رشد قیمت برنج، از هر دلار و طلایی بیشتر بود:)

پارسال همین موقع دقیقا کیلویی ۷۰ بود:)

الان همون برنج شده کیلویی ۲۵۰_۳۰۰

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

شما نمیدونید پاکستانی چه مارکی خوبه؟ اسم دارن دیگه فک کنم..

من خودم نخریدم ولی این که دختر جاریم خریده بود اسمش شاندیز بود

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
رشد قیمت برنج، از هر دلار و طلایی بیشتر بود:)پارسال همین موقع دقیقا کیلویی ۷۰ بود:)الان همون برنج شد ...

دقیقا

شرق مازندران ارزون تره قائمشهر مخصوصا

طارم هاشمی بوجاری میشه ۲۰۰ تا ۲۲۰ پیدا کنی

برنج بوجاری طارم بهترین نوع دیگه ی دست بوجاری شده س

البته برنج ایرانی ندا و بهنام هم هست مازندران هم کشت میشه قیمتش پایین تره ولی کیفیت طارم نداره هم تو اندازه هم عطر و بو

دقیقا شرق مازندران ارزون تره قائمشهر مخصوصا طارم هاشمی بوجاری میشه ۲۰۰ تا ۲۲۰ پیدا کنی برنج بوجاری ط ...

چقدر شما اطلاعاتتون جامع و کامله😍

مرسی ازتون..

با اجازه اسکرین شات گرفتم، تا به خانواده نشون بدم و انشاءالله که بتونیم یه جای مناسب برای خریدنش پیدا کنیم..

بازم ممنونم که وقت گذاشتین😍❤️

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

چقدر شما اطلاعاتتون جامع و کامله😍مرسی ازتون..با اجازه اسکرین شات گرفتم، تا به خانواده نشون بدم و ان ...

سلامت باشی عزیز

فصل برداشت ک شد همون موقع از شالی کار تهیه کنید خیلی براتون بصرفه س نوش جونتون💚

دیگه ما یا شالی داریم یا پرتقال دیگه

الان فصل پرتقال چینی 😂😂😂

بهترین پرتقال کارا کارا از سر درخت کیلویی ۴۰ -۵۰ میخرن اونوقت تامسون ک ماها نگاه نمی کنیم چون معده درد میاره 😂 میدن کیلویی ۱۰۰ حالا کارا کارا چند بدن خدا میدونه

میدونی پارسال کارا کارا سر درختی چند بود ؟ کیلویی ۸ تا ۱۱ تومن امسال چون سم گرون شد قیمتش رفت بالا سم سی هزار تومنی شد ۴۸۰ تومن 😔

خدا به همه مردم سرزمینم کمک کنه به سفره شون برکت بده این روزا به خوشی بگذرونن

سلامت باشی عزیز فصل برداشت ک شد همون موقع از شالی کار تهیه کنید خیلی براتون بصرفه س نوش جونتون💚دیگه ...

تامسون خدایی سلیقه ما هم نیست:)

طرف ما همیشه به گوشت گاو تشبیهش میکنن..(از لحاظ حس سنگینی)

ما همون یافا رو از همه بیشتر دوست داریم..

ولی خب هر دوتاش برکت خداست، دست کشاورز و باغدار هم درد نکنه که کلی زحمتش رو میکشه:)

آره متوجهم..

ما خراسانیم و اینجا هم کشاورزی هست..

ولی...

میبینم که اینجا هم چالش و سختی خودش رو داره..

و واقعا هم برای کشاورز بنده خدا سخته..

ولی برکتی که پول کشاورزی داره، یه چیز دیگه.اس...

انشاءالله که پر برکت باشه براتون و سالهای بعدی جبران بشه براتون

تامسون خدایی سلیقه ما هم نیست:)طرف ما همیشه به گوشت گاو تشبیهش میکنن..(از لحاظ حس سنگینی)ما همون یاف ...

ممنون همچنین عزیز 💚

یافا ی مدل نارنگی مثل پچ یا پژ و ژاپنی اینا

پرتقال هم همه مدلش خوبه غیر تامسون خونی محلی عالیه و کاراکارا و تانژانیا و والنسیا هم خوشمزه

خدا خیر برکت به همه بده 💚

ممنونم ازتون..ببخشید که هی سوال میپرسم عزیزم..فجر از پاکستانی عطر و طعمش بهتره، درسته؟!ما قبلا هاشمی ...

خواهش میکنم عزیزم. خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

بله فجر خیلی خیلی بهتره از لحاط عطر و طعم از برنج خارجی،

البته فجر دو نوعه، فجر سوزنی بهتر از اون یکی فجر هست، واقعا اگه بتونیم از محصولات کشور خودمون استفاده کنیم هم سالمتره و هم به ذائقه مون نزدیکتره و هم اینکه باعث اشتغال هموطنان خودمون میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ممنونم عزیزمانشاءالله سال دیگه هر طور شده یه کشاورز پیدا میکنم و ازشون میخرم..جسارتا حضور ذهن دارین ...

برنج وقتی مرداد درو میشه قیمتش خیلی پایین تر از الان هست مرداد کیلو۱۷۰ ولی الان۳۰۰ ببین اختلاف رو....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خواهش میکنم عزیزم. خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.بله فجر خیلی خیلی بهتره از لحاط عطر و طعم از برنج خا ...

ممنونم از شما😍

مرسی ازتون😍

پس انشاءالله از این به بعد فجر میخریم..

برنج وقتی مرداد درو میشه قیمتش خیلی پایین تر از الان هست مرداد کیلو۱۷۰ ولی الان۳۰۰ ببین اختلاف رو... ...

پاکستانی هم رشد قیمتیاش همین طوری بوده متاسفانه:)