تا میخورد کتکش زدم با کمر بند با لگد خیلی منو بد میزد اخه یبار زده بود چشمم الانم مگس پران شده شدید جوری زدم جراعت نمیکنه بهم چیزی بگه کارم بد بود یا درس نمیدونم اماا واقعا بی گناه میزد الان بهم میگ تو لاتی گفم نه ی زنی ام ک 12سال هم پدر بودم هم مادر
اخه بی دلیل میزد مرتیکه روانی زنشو میزد خیانت کرده میگ جن داری بهت قدرت میدن تازززه بددهن بود بعد کت ...
بقیه چیزا رو با همین قاطعیت درست کن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
طلاق چرا می سروم پدرشم در میارم طلاق خوبشه گفم مهریم پابند میبندم بهت
منم شرایطم مثل شماس دقیقن ازدواج دومم پسرم از اولیس معتاد بود ولی مگه شوهرم جرعت داره کمتر از گل بهم بگه سلیطته بازی دراوردم از اول ولی الام با دست خالیش دنیارو به پام میریزه سلیطه بازی در بیار اون بشرفو مرد نیت بخدا تایپکاتو خوندم حرامزاده اشغال
قوانین بزار تو خونه اون بچه رو زیر پر و بال خودت بگیر هم مهربانی و هم قاطعیت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.