2777
2789
عنوان

شوهرم هرسری بی دلیل منو میزد منم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5817 بازدید | 210 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم پسرم ولی میفهمم چی میگین پدر منم خیلی عصبانی و بداخلاق دست بزن همیشه فکر میکردم بدتر از این ...

کلا بیشتر مردای ایرانی آشغال و کثافتن

فک میکنن چون خرجی میدن هر گوهی میتونن بخورن

و زن بدبخت کتک میزنن

انشاالله تو اون دنیا هرروز کتک بخورن حروم زاده های نجس

اول مظلوم میشدم خجالت بکشه بگه چرا زدم دلش بسوزه ننن دیدم نمیشه دست ب کار، شذم

ایول واقعا

من یکی دوبار شوهرم همینجوریاز رو عصبانیت حمله ور شده یا خاسته بزنه

گفتم از این ب بعد ببینم میخای دست بلند کنی انگشتاتو قلم میکنم اونقد چنگ میزنم با ناخنام اگه بخای کاری کنی

خداروشکر کنترل دارع رو اعصابش

پارسال بدترین سال زندگی من بود

نزده ها کتک ولی همون حسو بهم داده

اره جلوی خودش گرفته بود آخه بچه ها بودن خواست ببره اتاق حسابم برسه نرفتم میدونستم برم اتاق ممکنه حتی ...

بخدا اگه میتونی طلاق بگیر حتی با وجود بچه با این روانی ها چجوری تحمل میکنید من همیشه میگم کاش مادرم بخاطر خودش طلاق میگرفت ولی بدبخت نه خونواده درستی داشت نه جایی نه چیزی بلد بود چیکار میکرد آخه. شما اگه زرنگی جدا بشی بهتره یا اگه بچه کوچیک دارین نمیزاره با خودتون ببرید بعد یه مدت که بزرگتر شدن طلاق بگیرید.

بخدا اگه میتونی طلاق بگیر حتی با وجود بچه با این روانی ها چجوری تحمل میکنید من همیشه میگم کاش مادرم ...

مشکل همین ما خانم ها بیشترمون نه جایی داریم بریم نه پولی داریم

بعدشم بچه هامون چکار کنیم مگه جدایی از بچه اسون

کلا بیشتر مردای ایرانی آشغال و کثافتنفک میکنن چون خرجی میدن هر گوهی میتونن بخورنو زن بدبخت کتک میزنن ...

حتما این اتفاق میافته ولی چه فایده... شما زن ها رو بدبخت کردن دیگه.