2777
2789
عنوان

شوهرم هرسری بی دلیل منو میزد منم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 7055 بازدید | 210 پست
مشکل همین ما خانم ها بیشترمون نه جایی داریم بریم نه پولی داریمبعدشم بچه هامون چکار کنیم مگه جدایی از ...

آره میفهمم. دیگه اینجا اینطوریه بدبختانه. خدا لعنتشون کنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما این اتفاق میافته ولی چه فایده... شما زن ها رو بدبخت کردن دیگه.

اره ولی خدای ماهم بزرگ

اونا هم عشق و علاقه مارو از دست میدن چه فایده داره از صبح تا شب بری کار کنی ولی اونایی که خرجیشون میدی ازت نفرت داشته باشند و مرگت بخوان

زورش نمیرسه قبلا ماست ماست نیگا میکردم میزد گریه میکردم دلش بسوزه یبار از چشمم زد عصبی شدم زدم

عجیبه به لحاظ جسمی خخ. باز خداروشکر خوبه همینم. ایشاالله دیگه بی احترامی نکنه.

اره ولی خدای ماهم بزرگ اونا هم عشق و علاقه مارو از دست میدن چه فایده داره از صبح تا شب بری کار کنی و ...

وای آره عجب نکته ای گفتی. مثل مادر من روز و شب نیست نفرین نکنه حتی رو منم تاثیر گذاشته بعضی موقع ها میگم کاش کم تر بیاد خونه یا حتی فکر بد میاد سراغم که بمیره من و مادرم راحت زندگی میکنیم بعد بابت فکرم عذاب وجدان میگیرم. ولی تقصیر خودشه همش بداخلاقی همش دعوا همش تنش نفهمید زندگی چیه. هر چی هم میگذره نمیدونم چرا خرفت تر میشن بدتر از دیروز.

میگ تو جن داری بهت قدرت میدن من پسرارو راحت میزنم تا خانما

باز خوبه بابا گیر بدش نیفتادی بنده خدا. فکر نکن قدرت داری یا زرنگی. مرد عصبانی و وحشی اصلا این حرفا حالیش نیست.

باز خوبه بابا گیر بدش نیفتادی بنده خدا. فکر نکن قدرت داری یا زرنگی. مرد عصبانی و وحشی اصلا این حرفا ...

اتفاقا عصبیه خیلی ام اشغاله سرمو کرد تو قابلمه داغ بخدا برنج بود من هیچی نمیگفتم بهش فقط گریه

اتفاقا عصبیه خیلی ام اشغاله سرمو کرد تو قابلمه داغ بخدا برنج بود من هیچی نمیگفتم بهش فقط گریه

چقدر تلخ. هوففف ناراحت شدم واقعا چون با تمام وجود میفهمم. خدا کمکتون کنه شما و همه زنایی که گیر این جور مردا میفتن.