2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تو همچین مکانی ام از درد لبریزم 😭😭😭گریه هام چیزی رو درست نمیکنه من اسیرم تا لحظه مرگ در این ش ...

اینو نگو. بجاش تلاش کن برای رهایی. به دنیا نیومدی که تا آخر در بند باشی. ظلم پذیر نباش

خیلی زیبا بود... چقدر دلم و حال الانم شنیدن این جمله رو لازم داشت...دقیقا حال منه.. ولی من هنوز ترک نکردم..میدونم بعد ترک کردنم هم هیچوقت خوشحال نخواهم بود و قلبم رو در همون مکانی جا خواهم گذاشت که بیمارم کرد و درمانی نداره ولی باید رفت.....

من نمیتونم ترک کنم یعنی امکانش نیست به هیچ وجه بغض دارم ولی نمیتونم گریه کنم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خیانت؟

خودش یه نوع خیانت حساب میاد به باورهات به دوست داشتنت به زندگیت... نه اعتیاد شدید پیدا کرده.... کلا از دست دادمش.... دیگه حتی نمیشه باهاش حرف زد نه ذهنش کار. میکنه نه میشنوه... بنظرم بیمار شده و مغزش بسته شده...