2777
2789
عنوان

من موندم چرا جدیدا راجب فیلم ها نظر منفی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 25 پست
پیرپسر کجاش خوب بود؟ ۴ نفر آدم بودن ۳ ساعت پدر میگفت اون مال منه پسر میگفت نه مال منه آخرم همه مردنچ ...

خب برای من خیلی جالب بود ماجرای فیلم و قسمت جنایی ماجرا ،به این جور فیلم ها میگن جنایی حوادثی که تو زندگی واقعی هزار بار رخ داده پیام خاصی نداره جز اینکه نباید سمت این چیزا رفت

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

پیر پسر خوب بود؟چرا به این فکر نمیکنی که اونا شاید ادمای فیلم باز و ادبیاتی ای هستن و متوجه چرت بودن ...

اره برای من مثل یه پرونده جنایی خیلی جالب بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا تو بشین پیانیست و ببین

بعد با پیر پسر مقایسه کن

فیلم باید محتوا داشته باشه صحنه به صحنه ش جذاب باشه

فیلمنامه ی قوی ای داشته باشه و چرت و پرت نباشه

اغاز و پایانش مشخص باشه و حداقل بتونی یه هدف براش معلوم کنی

کدوم ادم سسخلی منصور و ول میکنه میره میچسبه به رحیم ؟ همین یعنی چرت محض

خب برای من خیلی جالب بود ماجرای فیلم و قسمت جنایی ماجرا ،به این جور فیلم ها میگن جنایی حوادثی که تو ...

اون خانمه خودش از اون خارش دارا بود از قصد و عمد اون خونه رو اجاره کرد نه از رو ناآگاهی که بگیم خانوما اینو ببینن آگاه شن همچین خانومایی عبرت نمیگیرن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
مثلا تو بشین پیانیست و ببین بعد با پیر پسر مقایسه کن فیلم باید محتوا داشته باشه صحنه به صحنه ش جذاب ...

خب بزرگوار فیلم جنایی ایرانی با خارجی کلا متفاوته و ما نمیتونیم انکار کنیم همچین اتفاقاتی که تو فیلم پیر پسر افتاد تو واقعیت نمیفته و زن های بی گناه گیر مرد های هوس باز نمیفتن یا پدر آدم ،اذم رو با معتاد بودنش بیچاره نمیکنه یا صاحابکار آدم با آدم اونجوری حرف نمیزنه و هزارتا دختر مثل محبوبه بجای عقلشون گوش دادن به قلبشون و زنذکیشون نابود شد و این سریال هم داره راجب عشق اشتباه خودش در اون زمان رو تعریف میکنه

اون خانمه خودش از اون خارش دارا بود از قصد و عمد اون خونه رو اجاره کرد نه از رو ناآگاهی که بگیم خانو ...

اولش نه واقعا نمیدونست اما بعد. پول زیر دهنش مزه کرد و هزاران زن گناه گیر همچین آدمایی میفتن

اولش نه واقعا نمیدونست اما بعد. پول زیر دهنش مزه کرد و هزاران زن گناه گیر همچین آدمایی میفتن

نه از اول فهمید مرده هیزه یادت بیار سکانسای اولو تو قهوه خونه دختره فهمید مرده هی بهش نگاه میکنه و ازش خوشش اومده بعد رفت برای اجاره دید مرده پسرم داره

یه خانم عاقل تنها چرا باید با ۳ تا مرد تو یه خونه زندگی کنه؟ بی گناه نبود اصن

اول با پدر بود بعد با پسر ریخت رو هم😐 تو دنیای واقعی صد برابر از این بدتر وجود داره تو این شکی نیست بازیگراشم خوب بازی کردن انصافا ، ولی من با احترام فقط حرص خوردم از فیلم

این ژانر تو سلیقه هر کسی نیست

من بشخصه از فیلمی که نگاه میکنم انتظار دارم که یا حال خوب کن باشه یا حرفی برای گفتن داشته باشه آموزنده باشه

نه از اول فهمید مرده هیزه یادت بیار سکانسای اولو تو قهوه خونه دختره فهمید مرده هی بهش نگاه میکنه و ا ...

حرفت درسته به اونجاش توجه نکرده بودم و از این جهت بهش نگاه نکرده بودم اما به هر حال روحیات هرکس متفاوته آنقدر بلا سرم اومده تو دنیای واقعی که با این چیزا اعصابم خورد نمیشه ناراحت میشم اما نه خیلی زیاد که به اعصابم فشار بیاد

حرفت درسته به اونجاش توجه نکرده بودم و از این جهت بهش نگاه نکرده بودم اما به هر حال روحیات هرکس متفا ...

فداتشم انشالله مشکلاتت حل شه بزودی💛