2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اجازه نمیدم بری دانشگاه شهر دیگه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی قدیما میگفتن : دخترمون قصد ازدواج نداره و مبخواد ادامه تحصیل بده؟؟دلیلش دقیقا همین بود.تحصیل تو ...

بشه که خوبه بعله ولی اگه شهر خودم نیارم رشته مهم تره برام

خب هیشکی قبول نمیکنهمن یکیو میشناسم پزشکی بود بخاطر شوهرش مهمانی گرفت شهر شوهرش

چرا ادمای با شعور قبول میکنن.. معلم خواهر من از سمنان میومد تهران درس میداد جوون بود تازه هم ازدواج کرده..شوهرشم البته تحصیل کرده و دندون پزشکه

خب حالا گیریم که اونم بگه برو.مگه خودت عقل نداری؟ نامزد کردی که ولش کنید بری یه شهر دیگه درس بخونی؟

قشنگم لازم نیست برای هر چیزی با هم بد صحبت کنیم خب؟

همسرم امسال خودش دانشگاهش تموم میشه و بهم گفته بود میام هر جا تو بری منم گفته بودم اوکیه دیگه مشکلی نیست ولی الان عوض شده خواسته ش

بشه که خوبه بعله ولی اگه شهر خودم نیارم رشته مهم تره برام

پس درمورد تصمبمت خوب فکر کن ،چون حتی اگه با اصرار یا دعوا بری یه شهر دیگه واسه تحصیل رابطه تو و نامزدت دیگه مثل قبل نمیشه ، یه سردی و فاصله عمیق بینتون میفته ، شاید تو این چهارسال تحصیلت مجبور بشی بین درس و نامزد یکی رو انتخاب کنی

چرا ادمای با شعور قبول میکنن.. معلم خواهر من از سمنان میومد تهران درس میداد جوون بود تازه هم ازدواج ...

سمنان به تهران نزدیکه خب و معلمای ماهم از شهرای نزدیک میومدن بعدش برمیگشتن خونشون

ولی دانشگاه که اینطوری نیست ممکنه شهری قبول شی که ۱۰ ساعت فاصله داره

بعد میگن ازدواج مانع تحصیل و پیشرفت زن نمیشه:

اره الان کودک همسرا میان میگن ما بعد ازدواجم درس خوندیم عزیزم رشته داریم تا رشته وگرنه رشته چرت پیامنورو همهبلدن بخونن😂😂