2777
2789
عنوان

شوهرم شده مثله بچم😐

137 بازدید | 8 پست

از سرکار میاد با بچه ها بدوبدو بازی حی باید صدا کنم بشینین توارامش باشیم پسر ده سالمومولی میده اون یکیو یه مدل دیگه یعنی کی میخواد بزرگ شههههه یه کاری مرده که بچه ها منو دوست نداره خیلی وابسته ی خودشن حموم برن بازی برن حتی تکالیفشونو پیش من نمینویسن تا باباشون باشه کلافه شدم خدایا منسه تا بچه ندارم چهار تا دارم وااای نگمممم دخترم برا باباش ساعت خریده به من اصن نگفته وسط شام اومد بوسش کرد بفلش کرد کادوشو داد من کپ کردم چرا تا حالا منو سوپرایز نکرده بخدا مامانه بدی نیستم 🫠🫠😑😑حس نامادریه سیندرالا رو دارممممم

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

☹️☹️

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم با باباش همینه شوهرم خیلی وقت میذاره بازی میکنه صبوری میکنه پسرم خیلی باباشو دوست داره اونروز به شوهرم گفتم من اگه روزی از دنیا برم خیالم پس راحته به تو وابسته تره اذیت نمیشه منو اونقدر مثل تو رو دوست دلره نداره شوهرم میگفت اینجوری نگو دوستت داره گفتم نه اندازه تو😔

به نظرم یه مدت خودت رو بزن به بیحالی کارای خونه رو نکنببین چیکار میکنن ...

خیلی حساسهه به کار خونه دعوامون میشه نکنم

پسر منم با باباش همینه شوهرم خیلی وقت میذاره بازی میکنه صبوری میکنه پسرم خیلی باباشو دوست داره اونرو ...

دقیقا حالا من مغزم خرابه برعکسشو میگم اگه تو نباشی من چه خاکی به سرم بریزم اینا منو حساب نمیکنن

دقیقا حالا من مغزم خرابه برعکسشو میگم اگه تو نباشی من چه خاکی به سرم بریزم اینا منو حساب نمیکنن

ولی من از اون دید دوست ندارم فکر کنم دوست دارم زودتراز عزیزام از این دنیا برم

ولی من از اون دید دوست ندارم فکر کنم دوست دارم زودتراز عزیزام از این دنیا برم

منم خب ولی از بچگی همین بودم میترسیدم به عزیزام چیزی بشه